Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΘΑ ..."ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ" ΑΠΕΡΑΝΤΑ! Η ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ στον θείο Βλαδίμηρο!

Αποτέλεσμα εικόνας για MARINE LE PEN - PUTIN
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΠΕΝ - ΠΟΥΤΙΝ, ΕΓΙΝΕ ΣΕ
ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΘΕΡΜΟ ΚΛΙΜΑ...

(ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΤΣΙ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ...)
Η υποψήφια του «Εθνικού Μετώπου» για την Γαλλικη προεδρία Marine Le Pen, έφθασε στην Μόσχα μετά από πρόσκληση του προέδρου της Κρατικής Δούμας της Ρωσικης Ομοσπονδίας Βιάτσεσλάβ Βικτόροβιτς Βαλόντιν, για να συμμετάσχει στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ.

Αποτέλεσμα εικόνας για MARINE LE PEN - PUTIN
Ο ΡΩΣΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΜΕ ΦΑΝΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ MAΛΛΟΝ, ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΕΚΔΗΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']Αποτέλεσμα εικόνας για MARINE LE PEN - PUTIN


Αποτέλεσμα εικόνας για MARINE LE PEN - PUTIN


Με την ευκαιρία η Λε Πεν συναντήθηκε στο Κρεμλίνο με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και συζήτησαν για τις προοπτικές καταπολεμήσεως της τρομοκρατίας από κοινού.
 
Ο Ρώσος ηγέτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη της κας Λε Πεν στην Μόσχα και της είπε, ότι γνωρίζει πως εκπροσωπεί μια ραγδαία αναπτυσσόμενη πολιτική δύναμη στην Ευρώπη και πρόσθεσε, ότι με πολύ ενδιαφέρον θα ακούσει τις απόψεις της «για το πώς θα αναπτυχθούν οι διμερείς μας σχέσεις» και για «την κατάσταση που αναδύεται στην Ευρώπη». 

Αποτέλεσμα εικόνας για MARINE LE PEN - PUTIN

Ο Βλαδίμηρος τόνισε πάντως, ότι η Ρωσία αποδίδει μεγάλη σημασία στις σχέσεις της με την Γαλλία και ότι διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνεί με όλους τους εκπροσώπους όλων των πολιτικών δυνάμεων της Γαλλίας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για MARINE LE PEN - PUTIN

Η Λε Πεν, αφού δήλωσε ότι η Γαλλία και η Ρωσική Ομοσπονδία έχουν ισχυρούς πολιτιστικούς, οικονομικούς και στρατηγικούς δεσμούς, , τόνισε ότι «ειδικά αυτή η συνάντηση (με τον Πούτιν στο Κρεμλίνο) είναι σημαντική, όταν κρέμεται από πάνω μας μια διαρκής τρομοκρατική απειλή».

Η πρόεδρος του 'Εθνικού Μετώπου' είπε, ότι υποστηρίζει την ανταλλαγή πληροφοριών και στοιχείων μεταξύ της Γαλλίας και της Ρωσίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε διαρκή και συστηματική βάση.

Αποτέλεσμα εικόνας για MARINE LE PEN - PUTIN

Σε συνάντηση με τα μέλη της επιτροπής διεθνών υποθέσεων της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η κα Λε Πεν χαρακτήρισε ως ...ηλιθιότητα τις Ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, είπε ότι οι κύριες προκλήσεις για την παγκόσμια κοινότητα τώρα - είναι η παγκοσμιοποίηση και ο ισλαμικός φονταμενταλισμός και ότι «τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία μπορούν να συνοψισθούν ως εξής: «Η Γαλλία έπαψε να είναι μια κυρίαρχη χώρα»!

[Από το ιστολόγιο 'δελτίο των 11'/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!