Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΑΓΡΙΟ 'ΧΑΣΤΟΥΚΙ' ΤΡΑΜΠ, ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ!!!

Μια νέα και ΑΚΡΩΣ  δ υ σ ά ρ ε σ τ η   έκπληξη, περίμενε την Τουρκία μετά την είδηση που μετέδωσαν τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων.
Σύμφωνα με αυτήν ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξέδωσε νέα ταξιδιωτική οδηγία σύμφωνα με την οποία απαγορεύει στους Αμερικανούς πολίτες που έχουν σκοπό να ταξιδεύσουν σε ...
8 μουσουλμανικά αεροδρόμια να πάρουν μαζί τους 'τάμπλετς', υπολογιστές και άλλα απαραίτητα αντικείμενα.
Ουσιαστικά δηλαδή αποκλείει τα αεροδρόμια αυτά στους πολίτες των ΗΠΑ! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ISTANBUL AIRPORT
Αποτέλεσμα εικόνας για ISTANBUL AIRPORT

Ανάμεσα στα αεροδρόμια αυτά είναι και το αεροδρόμιο της Κωνσταντινουπόλεως, που συγκαταλέγεται σε επίδοξους τρομοκρατικούς στόχους.
Συγκεκριμένα ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, σε μια αντί ισλαμική εκστρατεία με νέα ταξιδιωτική οδηγία ουσιαστικά σαμποτάρει την όποια πρόθεση των Αμερικανών να ταξιδεύσουν σε οχτώ μουσουλμανικές χώρες και να προσγειωθούν στα αεροδρόμια των χωρών αυτών, μεταξύ των οποίων τα αεροδρόμια της Ιορδανίας και της Σαουδικής Αραβίας, παρά του ότι οι χώρες αυτές είναι οι βασικότεροι σύμμαχοι των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή.

Αποτέλεσμα εικόνας για TRUMP

Εκείνο όμως που προκαλεί την οργή της Άγκυρας, είναι ότι ανάμεσα στα διεθνή αυτά αεροδρόμια που τίθενται στο στόχαστρο του Τραμπ είναι το διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινουπόλεως!!!...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!