Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Η ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΑΘΩΩΝ, "ΤΑΥΤΟΤΗΣ" ΤΟΥ Ν.ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ! Όσα ΘΑΒΟΝΤΑΙ εδώ και 70 χρόνια !!!

Μια φωτογραφία του… «Αγίου» της αριστεράς Νίκου Μπελογιάννη και των συγκατηγορούμενών του, κατά την διάρκεια της δίκης τους, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο 'Facebook' ο mister Alexis, λόγω της συμπληρώσεως 63 χρόνων από την ημέρα της (ακριβοδικαίας!) εκτελέσεώς του...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η φωτογραφία συνοδεύεται από την λεζάντα : «ζουν σ’ όλους τους καιρούς, σ’ όλους τους τόπους» και το εξής μήνυμα: «Νίκος Μπελογιάννης: «Αγωνιζόμαστε για να προφτάσουμε την αυγή και το αύριο, για να δημιουργήσουμε νέους χρόνους κι εποχές, στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων»....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΕΞΙΑ, ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΟΛΟΥ.
Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ 'Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ', ΠΟΥ
"ΕΝΟΧΛΗΣΕ" ΑΠΕΡΑΝΤΑ!...
ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Όμως, ποιος ήτο στην πραγματικότητα ο (ψευδο-) «Άγιος» της αριστεράς;

Ο Νίκος Μπελογιάννης, εξ’ Αμαλιάδος Ηλείας, ήτο δεύτερος στην ιεραρχία του ΚΚΕ στην Πελοπόννησο, μετά τον...
γραμματέα Αχιλλέα Μπλάνα και ειδικός απεσταλμένος του Γ.Γ. του ΚΚΕ Γεωργίου Σιάντου στην περιοχή, μετά την αποχώρηση των Γερμανών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για MEΛΙΓΑΛΑΣ

Ο Σιάντος δεν είχε ψευδαισθήσεις για την Πελοπόννησο –όπου παραδοσιακά κυριαρχούσαν οι εθνικιστές - κι έδωσε εντολή στους απεσταλμένους του να «στρώσουν τον Μωρηά με κορμιά»!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
NIKOΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, ΙΩΣΗΦ  ΣΤΑΛΙΝ, ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ. "ΑΠΛΩΣ" ...ΣΥΓΚΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ! 1.000.000 % !!!
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Και πράγματι, οι απεσταλμένοι του δεν τον απογοήτευσαν. Ούτε ο διαβόητος ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ Άρης Βελουχιώτης, ούτε ο Μπελογιάννης!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Συμφώνως, λοιπόν, με τον ιδεολόγο κομμουνιστή Γιάννη Καραμούζη, που μετά τις σφαγές κατάλαβε ότι είχε μπλέξει με στυγνούς εγκληματίες και ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ τον κομμουνισμό, υπεύθυνος για την μεγάλη ανθρωποσφαγή στην Πηγάδα του Μελιγαλά, που διήρκεσε από τις 17 έως τις 20 Σεπτεμβρίου του 1944, δεν ήτο μόνον ο Άρης Βελουχιώτης, αλλά και ο Μπελογιάννης: «Ο Άρης και οι αντιπρόσωποι του κόμματος Κουλαμπάς και Ν. Μπελογιάννης είχαν πάρει την απόφασιν. Όλοι έπρεπε να εκτελεσθούν…» (πηγή: Πατριώτες και προδότες στο Μωρηά», εκδόσεις «Αθηνά», 1950).

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Μετά δε τον Μελιγαλά, ο Μπελογιάννης ήτο μεταξύ αυτών που έδωσαν την εντολή, για την δεύτερη σε μέγεθος ανθρωποσφαγή στην Μεσσηνία, που έλαβε χώρα στους μαρτυρικούς Γαργαλιάνους (500 νεκροί, μεταξύ των οποίων και στενοί συγγενείς του γράφοντος…).

Αποτέλεσμα εικόνας για MEΛΙΓΑΛΑΣ

[Συμφώνως με τα δημοσιεύματα του Τύπου της εποχής (1952) εκείνης, ο Ν.Μπελογιάννης, (που "τσακίσθηκαν" οι κομμουνιστές και μάλιστα πανευρωπαϊκώς, να κάνουν εκκλήσεις, για να μήν εκτελεσθεί!) όταν συνελήφθη, κατείχε 461 (!!!) 'ραδιογραφήματα' ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ με τον ασύρματο που έκρυβε σε υπόγειο! Τί περιελάμβαναν; Θέσεις στρατιωτικών στόχων του Ελληνικού Στρατού!!! Τήν "λεπτομέρεια" αυτή, όπως και άπειρες άλλες, οι ΜΕΓΑΛΟ-ΨΕΥΔΟ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ "δημοσιογράφοι" του 'σήμερα', δεν την ..."θυμούνται"..."ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'
]

[Διαχρονικό κείμενο του Γ. Δημητρακόπουλου, συνταξιούχου εκπαιδευτικού/ "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"]

2 σχόλια:

  1. Για να διαπιστώσεις αν κάποιος είναι εγκληματίας πολέμου και προδότης αρκεί να έχει ανακηρυχθεί ήρωας από την αριστερά!!Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι υπονομευτής που χρηματοδοτείται αδρά και που μετέπειτα θα χρησιμεύσει ως ένα ακόμη είδωλο στο πάνθεον της συμμορίας του αίσχους, που αποκαλείται πολιτικώς ορθά ως αριστερά! Αν τύποι σαν τον Μπελογιάννη και τον ΤσεΓκεβάρα, αυτόν τον παρανοϊκό σφαγέα ολκής της Λατινικής Αμερικής που έχει επικρατήσει διεθνώς ως το υπέρτατο σύμβολο επαναστάτη, συνεχίζουν να συνιστούν τα καυχήματα του σύγχρονου αριστεροφασισμού τότε να είμαστε σίγουροι ότι εμάς τους διαφωνούντες μας προορίζουν για νέους Μελιγαλάδες και Γαργαλιάνους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ. Ο "ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΑΥΤΑ "ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ" ΤΗΣ (ΔΙΕΘΝΟΥΣ) ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΟΥΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ. ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΘΕΝΤΩΝ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΛΕΟΝ ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 100.000.000 ΨΥΧΕΣ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ, ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΑΛΤΕΡ ΟΥΛΜΠΡΙΧΤ ΚΑΙ ΕΡΙΚ ΧΟΝΝΕΚΕΡ ΤΗΣ ΑΝ.ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΟΝ ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛ ΠΟΤ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ Κ.Λ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!