Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

(ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ!) ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ...ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ (!!!) ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΑΝΑΠΗΡΟ, ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ σε ...τροχόσπιτο!!!

ΡΕ, ΤΑ ..."ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ" !
ΞΑΝΑ!

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ..."ΜΕΓΑΛΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΗ" !!!!

ΡΕ, ΤΙ ..."ΤΖΙΜΑΝΙΑ" ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ 'τΣΙΡΙΖΑ';;;
ΤΑ 2.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥ ΣΑΣ ... " Ε Λ Ε Ι Π Α Ν";;;
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ...ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟ ΘΑ ΤΟ "ΚΕΡΔΙΖΕ" Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 'τΣΙΡΙΖΑ'!
Από το νοσοκομείο βρέθηκε στα ...κρατητήρια Ηρακλείου και από εκεί, ξανά στο νοσοκομείο! 
Ο λόγος για έναν 60χρονο καρκινοπαθή σε άσχημη κατάσταση, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε οφειλή ύψους 2.000 ευρώ, μετά από καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, όπως ανέδειξε το τοπικό ιστολόγιο 'neakriti.gr'.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Απίστευτη ήταν η ταλαιπωρία για τον κ. Νίκο, ο οποίος έμεινε 2 ημέρες στα κρατητήρια, αλλά μεγάλη και η αγωνία της οικογένειάς του, που έδωσε μάχη για την συγκέντρωση χρημάτων.

Αποτέλεσμα εικόνας για αναπηρικό αμαξίδιο

Στο πλευρό του η σύζυγος του, η οποία ξέσπασε για την αντιμετώπιση του κράτους, σε έναν οφειλέτη καρκινοπαθή, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπείες και με μοναδικό οικονομικό πόρο ζωής την  α ν α π η ρ ι κ ή σύνταξη. Όπως υποστηρίζει ο 60χρονος, καταδικάστηκε ερήμην και χωρίς να γνωρίζει για το χρέος των 2.000 ευρώ, με συνέπεια να βρεθεί στα κρατητήρια...

Όπως αναφέρει, μέχρι το 2009, ζούσε σε ένα ...τροχόσπιτο στη Βιομηχανική περιοχή, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει με τη σύζυγό του, σε ένα μικρό δωμάτιο, χωρίς ρεύμα και φως στη περιοχή της Φορτέτσας.

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!