Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ 11ΧΡΟΝΟ ΑΤΥΧΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, θύμα της ισλαμικής τρομοκρατίας, ΟΥΤΕ ...μισή ΚΟΥΒΕΝΤΑ τα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΒΑ ΑΚΕRLUND
To ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ ..."αντικειμενικό" αγγλικό 'BBC', που (αξίζει να υπογραμμισθεί με προσοχή) έχει διευθυντή τον Marcus Agius, γαμπρό των ...Rothschild και Πρόεδρο της 'Barclays', αφιέρωσε ένα ολόκληρο άρθρο σ' ένα ...σκυλάκι (!!!) που σκοτώθηκε στο τρομοκρατικό χτύπημα της Στοκχόλμης ...αλλά δεν αφιέρωσε ΟΥΤΕ συλλαβή στο 11χρονο κοριτσάκι με το όνομα Ebba Akerlund, που το φορτηγό του μισθοφόρου της ISIS ...διαμέλισε επάνω στην άσφαλτο. 
Αποτέλεσμα εικόνας για MARCUS AGIUS
Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΩΝ ...ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΣ 
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ 'BBC' !

Αποτέλεσμα εικόνας για MARCUS AGIUS

Παλιότερα, όταν έπρεπε οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι να αναλάβουν το κόστος της ανθρωπιστικής κρίσεως στην Συρία που προκάλεσαν οι "υπηρέτριες" του Ισραήλ (ΗΠΑ και ΕΕ) ...για την υπόθεση του μικρού Aylan, που βρέθηκε νεκρός μπρούμυτα - αφού τον είχαν μεταφέρει ορισμένοι επιτήδειοι, απο άλλο σημείο της ακτής, για να βγεί η "σωστή" φωτογραφία... -σε (τουρκική) παραλία, είχαν γραφτεί χιλιάδες δακρύβρεχτα άρθρα. 

Εκατοντάδες και οι καλλιτεχνικές δράσεις και οι κινητοποιήσεις σχετικά με τον Aylan... με μοναδικό σκοπό κάποιοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη. 
Για την 11χρονη Ebba Akerlund, ούτε ...μισή συλλαβή!!!Οι σχέσεις Σουηδίας και Ισραήλ δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλές λόγω της αρνητικής στάσεως της Σουηδίας κατά του Ισραήλ, απέναντι στο Παλαιστινιακό. 

Και οι Σιωνιστές φημίζονται για την εκδικητικότητά τους και την δυνατότητα να στήνουν επιχειρήσεις 'False Flag' ...δηλαδή που να ενοχοποιούν οποιονδήποτε άλλον, πλην των πραγματικών εντολέων. 

Αποτέλεσμα εικόνας για benjamin netanyahu

Εννοείται ότι ο Μπ. Νετανιάχου ...δεν έστειλε ποτέ συλλυπητήρια στον Σουηδό Προωθυπουργό... για το τρομοκρατικό χτύπημα! Μόνο όταν άκουσε σχόλιο για τις εκτελέσεις μικρών παιδιών από Ισραηλινούς στρατιώτες, σήκωσε το τηλέφωνο να ...απειλήσει τον Σουηδό ομόλογό του!

[Πηγή : http://antizitro.blogspot.gr/2017/04/bbc-11-ebba-akerlund.html#more]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!