Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; "Νέος" ψευδοιμάμης απο την Τουρκία, "φυτεύθηκε" ξαφνικά στην Κώ! ΕΩΣ πότε θα ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ όρθιοι ΚΑΠΟΙΟΙ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΕΣΙ

Η ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ καταγγελία έγινε, απο τις στήλες της ημερησίας εφημερίδος 'Ελεύθερη Ώρα' της Παρασκευής 21ης Απριλίου 2017, κατόπιν διαμαρτυρίας αναγνώστου και κατοίκου της Κώ, που δεινοπαθεί το νησί μας αυτό εδώ και αρκετά χρόνια με την λαθρομεταναστευτική λαίλαπα των (ευρέως γνωστής καταγωγής) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για κως χαρτης

Στήν Κώ λοιπόν, "έσκασε μύτη" ξαφνικά (;) ένας Τούρκος "ιμάμης", που ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει πώς "φύτρωσε", πότε, απο πού ακριβώς και ενώ δεν συμπλήρωσε καλά-καλά ένα μικρό χρονικό διάστημα, άρχισε να ...παραδίδει "μαθήματα" και να κάνει φροντιστήριο της τουρκικής γλώσσης !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ποιούς;
Στους απειροελαχίστους μουσουλμάνους της νήσου, αλλά και στους λαθρομετανάστες εννοείται. Ο "ιμάμης' αυτός μάλιστα κυκλοφορεί ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ και με φέσι, ενώ είναι κοντός στο ανάστημα.
Ακόμα "δεν ήρθε" και μάλιστα "κατάφερε" και ενοικίασε χώρο, με λεφτά προφανώς-προφανέστατα της γείτονος, στον συνοικισμό Πλατάνι!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣ

Και σάν να μήν "έφθαναν" ΟΛΑ αυτά, κάλεσε και ...ορχήστρα (!) απο την Τουρκία, ώστε να "τονώσει" -  ίσως; - το ηθικό και την ψυχολογία των ντόπιων ομοδόξων του!

Όπως μάλιστα διερωτώνται και ΔΙΚΑΙΩΣ ορισμένοι κάτοικοι, μπάς και ο "ιμάμης", δεν είναι ...ιμάμης;
Μπάς και - στην πραγματικότητα -  έχει "ά λ λ η" ιδιότητα;

ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ (τάχα) Κυβέρνηση εν Ελλάδι;

Είναι λέτε ...σίγουρο;

Αρχές;

Αρμόδιες;

Δημοσίας Τάξεως;

Ασφαλείας;

(Εκείνη η 'ΕΥΠ', που είναι επικεφαλής της ο κύριος Γιάννης, η παλαιά μεγάλη  "α δ υ ν α μ ί α"  του Ανδρέα Παπανδρέου, λειτουργεί τελικώς;)

ΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;
ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, Ή ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ;

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Πρέπει πρωτίστως να κινητοποιηθούν οι ντόπιοι, αφού κατανοήσουν πως διεξάγεται πόλεμος στο νησί τους, ιδιάζουσας μορφής, και να λειτουργήσουν ψύχραιμα πάνω απ όλα, γιατί αλλιώς θα χάσουν το παιχνίδι. Δε σηκώνει θερμά επεισόδια, γιατί θα δώσουν λαβή στους απανταχού νεοταξίτες, ευκαιρία ψάχνουν. Τώρα, εύκολα τα λόγια όταν είσαι έξω από το χορό, αλλά τους έλαχε ο κλήρος, πρέπει να ανεβούν το Γολγοθά τους, δεν έχουν άλλη λύση. Αλλιώς θα βουλιάξουν, θα χαθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ. Σωστή η επισήμανσή σας.Το θέμα είναι, άν μέσα στην διαρκή απαξίωση της νήσου, την συνεχή υποβάθμιση της πάλαι ποτέ ακμαζούσης τουριστικής κινήσεως, είναι σε θέση οι κάτοικοι να σταθμίσουν και να διαχειρισθούν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ζητήματα μεγάλης ΕΘΝΙΚΗΣ σημασίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!