Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΠΕΣ ΤΑ "ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ"! ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΛΟΓΙΑ ΚΟΦΤΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ!
ΧΩΡΙΣ ...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
ΟΥΤΕ ...ΠΑΠΟΥΤΣΙ
ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ!
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

(ΑΞΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ! ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ! ΤΟΝ ΦΘΟΝΟΥΝ, ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ, ΤΟΝ ΛΕΝΕ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ", ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ "ΓΡΑΦΕΙ" ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ...)
Να υπερασπιστεί την ακεραιότητα της Ουγγαρίας, το δικαίωμα της στην αυτοδιακυβέρνηση, τις αξίες της απέναντι στο κύμα της μαζικής μεταναστεύσεως, όπως και να αμυνθεί απέναντι στις επιθέσεις του διεθνούς κερδοσκόπου Τζορτζ "Σόρος", δεσμεύθηκε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν σε χθεσινή του ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο, που πολλοί χαρακτήρισαν ως ι σ τ ο ρ ι κ ή!
Αποτέλεσμα εικόνας για HUNGARIAN PREMIER IN EU

«Γνωρίζω ότι η ισχύς, το μέγεθος και το ειδικό βάρος της Ουγγαρίας, είναι κατά πολύ μικρότερο από αυτό του διεθνούς κερδοσκόπου Τ.Σόρος, ο οποίος τώρα επιτίθεται στην Ουγγαρία», είπε ο Όρμπαν στην αρχή της ομιλίας του.

«Παρά το γεγονός ότι έχει καταστρέψει τις ζωές εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών με τις κερδοσκοπικές του επιθέσεις, έχει τιμωρηθεί για αυτό στην Ουγγαρία και ο οποίος ανοικτά έχει παραδεχθεί ότι είναι εχθρός του ευρώ, εν τούτοις χαίρει τόσο μεγάλης εκτιμήσεως από τους ηγέτες της Ε.Ε.» είπε ο Ούγγρος πρωθυπουργός.

Η ομιλία του αυτή στο Ευρωκοινοβούλιο έγινε λίγες ημέρες μετά την συνέντευξη, που είχε δώσει και στην οποία εξήγησε τα κίνητρα του Σόρος.

Σχετική εικόνα

«Δεν μπορούν να υπάρχουν ειδικά προνόμια και κανείς δεν μπορεί να είναι πάνω από το νόμο, ούτε ο Σόρος ούτε οι άνθρωποί του. Μέσω των οργανισμών του στην Ουγγαρία και μακριά από τα βλέμματα του κόσμου, ο Σόρος ξοδεύει απίστευτα ποσά για να στηρίζει την παράνομη μετανάστευση», σημείωσε ο Όρμπαν για να συμπληρώσει:

«Για την επιδίωξη αυτή των σκοπών του πληρώνει ένα μεγάλο αριθμό από οργανισμούς, οι οποίοι λειτουργούν με το πρόσχημα προσφοράς κοινωνικών υπηρεσιών. Διατηρεί ένα κανονικό δίκτυο, με τα δικά του ΜΜΕ, εκατοντάδες υπαλλήλους μέχρι και με δικό του πανεπιστήμιο!

Αποτέλεσμα εικόνας για HUNGARIAN PREMIER IN EU

Θεωρώ ότι δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να υποτιμήσουμε τον Σόρος: Είναι ένας παντοδύναμος δισεκατομμυριούχος και τεράστια προσήλωση στους στόχους του, που όταν έει να κάνει με τα δικά του συμφέροντα, δεν έχει κανένα σεβασμό: Ούτε στον Θεό ούτε στον άνθρωπο»! 

Στην ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο ο Ούγγρος πρωθυπουργός σημείωσε, ότι η βασική θέση της κυβέρνησεώς του, είναι σε  Α Ν Τ Ι Θ Ε Σ Η  με τους στόχους της ευρωπαϊκής επιτροπής αναφορικά με την μετανάστευση:

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Δεν θέλουμε και δεν πιστεύουμε ότι συνάδει με τις θεμελιώδεις αξίες δημιουργίας της Ε.Ε., η υποχρεωτική εγκατάσταση παράνομων μεταναστών στη χώρα μας», σημείωσε δεικτικά για να τονίσει:

«Η απόφαση με τον ποιον θα ζήσουμε και πως αφορά αποκλειστικά τους Ούγγρους πολίτες».

Αποτέλεσμα εικόνας για HUNGARIAN PREMIER IN EU
H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ!
ΟΧΙ, ΑΥΤΕΣ ΟΙΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

(ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΚΟΥΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ;
ΣΑΦΗΣ, ΑΥΣΤΗΡΟΣ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ, ΚΑΘΕΤΟΣ!
ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΦΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ...)

Αποτέλεσμα εικόνας για HUNGARIAN PREMIER IN EU
ΠΛΗΣΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΟΥΓΓΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ;
Α Τ Υ Χ Η Σ Α Τ Ε !
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΥΓΛΩΤΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,
ΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΟΥΓΓΡΩΝ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΩΝ!
ΠΟΥ ..."ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ" ΠΑΛΙ ΑΥΤΕΣ
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΠΟΥ;["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για HUNGARIAN FENCE
Στην συνέχεια ο Όρμπαν είπε: «Ο Τ.Σόρος και οι ΜΚΟ που ελέγχει θέλουν να μεταφέρουν 1 εκατ. παράνομους μετανάστες κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Έχει προσωπικά δεσμευθεί για αυτό και χρηματοδοτεί αυτό το στόχο. Μπορείτε να το διαβάσετε και εσείς οι ίδιοι στο πρόγραμμά του.

Διαφωνούμε και απορρίπτουμε κάθε τέτοια πιθανότητα. Δεν θέλουμε και δεν πρόκειται να χάσουμε το δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγήσει στο να πληγούν τα συμφέροντα των Ούγγρων πολιτών».

Αποτέλεσμα εικόνας για HUNGARIAN PREMIER IN EU

Αναφορικά με την νομοθεσία της λειτουργία των ΜΚΟ, ο Όρμπαν είπε πως, η ουγγρική πρόταση ακολουθεί το αμερικανικό παράδειγμα:

«Η περίπλοκη απάντηση» είπε, «είναι πως κανονίζουμε την λειτουργία παντοδύναμων οικονομικών οργανισμών του εξωτερικού, οι οποίοι θέλουν να επηρεάσουν την δημοκρατική διαδικασία λήψεως αποφάσεων στο εσωτερικό.

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για HUNGARIAN PREMIER IN EU
ΕΝΣΤΟΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΑ "ΣΚΛΗΡΟΥ" ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 'ΟΥΓΓΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ', ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΜΑΖΙΚΩΣ(!) ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ...
ΚΑΙ ΔΕΝ "ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ" ΦΥΛΛΟ...
ΟΥΤΕ ΦΥΛΛΟ...
(ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!...)["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Η ουγγρική νομοθεσία είναι φτιαγμένη επάνω στις αρχές της διαφάνειας. 
Δεν θέλουμε τίποτα άλλο, από το να γνωρίζουμε τι ακριβώς χρήματα διακινούν (...) οι ΜΚΟ και τις ακριβώς συμφέροντα κρύβονται πίσω τους! 
Αυτό δεν εμποδίζει τις οργανώσεις αυτές, να ακούγεται η φωνή τους, να διαφυλάσσουν τα συμφέροντά τους και να αυτοοργανώνονται. 

Το αντίθετο. Η νομοθεσία σκοπεύει στο να διευκολύνει τις διαδικασίες αυτές, αλλά με βασικό κριτήριο την διαφάνεια» κατέληξε.

[ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.;

ΑΠΟΛΥΤΩΣ  Κ Α Ν Ε Ν Α Σ !

ΥΠΟΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ(!) & ΔΟΥΛΙΚΩΣ, ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ!

ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ...ΑΝΤΕΡΑ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΚΤΩΡ ΟΡΜΠΑΝ;

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΟΜΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ, ΓΙΑ 3ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΣΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟ;]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!