Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ, ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ; (Πολύ εντυπωσιακές εικόνες!)
Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ... ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΥΠ.ΑΜΥΝΗΣ
ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΣΕΡΓΚΕΪ ΣΟΪΓΚΟΥ.

Η στρατιωτική (μυστική) βάση που αποκαλύφθηκε πρόσφατα με την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, αποτελούσε το κορυφαίο μυστικό πολικό συγκρότημα, ζωγραφισμένο στο κόκκινο, λευκό και μπλε της σημαίας της χώρας!
Εκεί μπορούν να ζήσουν επί 18 μήνες 150 στρατιώτες, ενώ έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει πολεμικά, πυρηνοκίνητα αεροπλάνα.
Βρίσκεται στην απομακρυσμένη Αλεξάντρα Λαντ (Alexandra Land) στο αρχιπέλαγος Φραντς Ζοζέφ (Franz Josef) του Αρκτικού Ωκεανού. 


Ενώ τμήματα της βάσεως παραμένουν απόλυτα μυστικά, το υπουργείο Αμύνης της χώρας, έδωσε μια γεύση από το κτίριο.


Το πενταόροφο (!) συγκρότημα, το οποίο ονομάζεται Ναγκούρσκι (Nagursky), είναι χτισμένο στα βόρεια σύνορα της Αρκτικής με την Ρωσία.


Στο εσωτερικό του, υπάρχουν αίθουσες κινηματογράφου, πινγκ-πονγκ και ...μπιλιάρδου, ενώ σχεδιάζεται επίσης ένα στούντιο στρατιωτικής τέχνης!
Στις αρχές του 2017, αναφέρθηκε ότι η Μόσχα αρχίζει να κατασκευάζει πυρηνικά παγοθραυστικά, καθώς θέλει να πρωτοστατήσει στην κυριαρχία της πολικής περιοχής, έναντι των παραδοσιακών της αντιπάλων, τον Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Νορβηγίας, καθώς και της Κίνας.


Η Αρκτική εκτιμάται, ότι θα διαθέτει περισσότερα αποθέματα υδρογονανθράκων από την Σαουδική Αραβία, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Γεωλογικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, τα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου αντιστοιχούν σε 412 δισεκατομμύρια βαρέλια (!!!) πετρελαίου, περίπου το 22% του παγκόσμιου πετρελαίου και φυσικού αερίου.


Οι χαμηλές τιμές του πετρελαίου και οι δυτικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Μόσχα για την Ουκρανία, το Κρεμλίνο ετοιμάζεται για την μεγάλη αντιπίθεση...


Κατασκευάζει τρία πυρηνικά παγοθραυστικά, για να ενισχύσουν το στόλο της με περίπου 40 πλοία, από τα οποία έξι είναι πυρηνοκίνητα, ενώ σημαντικός και άγνωστος θα είναι ο ρόλος της βάσεως...


(Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ! ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ. 
ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ... ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΑΛΛΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ...)
Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!