Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΘΛΙΨΗ. Διάσημοι ποδοσφαιριστές συνδράμουν (...) στην ισλαμοποίηση της Ελλάδoς!!!


Διάσημοι ποδοσφαιριστές συνδράμουν στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας

Στους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) 
έλαβε χώρα η εκδήλωση, "Football Family Day", κατά τον τοπικό Τύπο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της οποίας, 1.000 πρόσφυγες (!) από δομές της Βορείου Ελλάδος παρακολούθησαν χθές το "el classico", το μεγαλύτερο 'ντέρμπι' της Ευρώπης ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα...
Σχετική εικόνα

Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και συνδιοργανώνεται από την ισπανική ποδοσφαιρική Λίγκα, την 'Mediapro' και τις ΜΚΟ 'InterVolve' and 'Open Cultural Center'.

Αποτέλεσμα εικόνας για μουζαλας

Στον χώρο, βρέθηκε φυσικά (ΜΑ, ΦΥΣΙΚΑ...) ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, και συνομίλησε με τον πρόεδρο της "La Liga" Χαβιέρ Τέμπας, τον πρεσβευτή της 'Mediapro', Χάουρε Ρόουρες, αλλά και τον Κάρλες Πουγιόλ, τον πρώην αρχηγό της Μπαρτσελόνα και νυν πρεσβευτή της ισπανικής ποδοσφαιρικής Λίγκας, η παρουσία του οποίου σκόρπισε ενθουσιασμό στους πρόσφυγες, που δεν σταμάτησαν να τον φωτογραφίζουν και να ζητούν μια ...'selfie' μαζί του.

Αποτέλεσμα εικόνας για μουζαλας

«Έχουμε σήμερα 1.000 παιδιά προσφύγων και μεταναστών και Ελληνόπουλα, να παίζουν μαζί μπάλλα στην Ελλάδα και Ισπανοί παίκτες, όπως ο κ. Πουγιόλ, να δείχνουν ότι ο αθλητισμός ενώνει. Το φιλικό πρόσωπο της Ευρώπης», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο υπουργός και είπε πως οι κινήσεις αυτές, τις οποίες και χαρακτήρισε ...θαυμάσιες, θα συνεχιστούν.

Έτσι, η χώρα ισλαμοποιείται με την «ευλογία» ακόμα και μεγάλων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ενδεχόμενα να μην έχουν καταλάβει (;;;) τι σημαίνει η όλο και μεγαλύτερη «ενσωμάτωση» μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές κοινωνίες...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!