Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ...ΜΑΤΙΑ; ΕΙΣΤΕ ..."ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" λέει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης!!!

Η Οξφόρδη το «τερμάτισε» - Δεν θα πιστεύετε αυτά που διαβάζετε

('ΑΡΕΣ, ΜΑΡΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ'!)
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕ-ΛΟΙ-Ο-ΤΗ-ΤΕΣ - 'made in England'- ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ! ΕΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΗΣ 'ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ';
«Όσοι φοιτητές αποφεύγουν να κοιτάζουν στα μάτια τους συμφοιτητές τους, ενδέχεται να επιδεικνύουν ...ρατσιστική συμπεριφορά»!!!
Αυτό υποστηρίζει το τμήμα «Equality and Diversity» του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, σημειώνοντας επίσης, πως «το να μη μιλάς ευθέως στους άλλους» μπορεί να θεωρηθεί μέχρι και «ρατσιστική επίθεση» (!!!) που με την σειρά της οδηγεί σε «διαταραχές ψυχικής υγείας»! 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ

Δηλαδή αν δεν έχεις ...όρεξη να μιλήσεις σε κάποιον, ή να τον κοιτάξεις στα μάτια, μπορεί να θεωρηθείς ρατσιστής!
Απίστευτα πράγματα, προκειμένου να σε αναγκάσουν να ενταχθείς στο όποιο σύνολο, ακόμα και αν δεν το επιθυμείς...

Μάλιστα, σε πρόσφατο 'newsletter', το τμήμα παραθέτει κι άλλα παραδείγματα «καθημερινού ρατσισμού», όπως το να ερωτάς κάποιον μαύρο, ή οποιοδήποτε άτομο από κάποια εθνική μειονότητα, ποια είναι η καταγωγή του, ή να κοροϊδεύεις την προφορά που έχει. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ

Οι υπεύθυνοι υπογραμμίζουν, πως τέτοιου είδους «επιθέσεις» μικρής κλίμακος, είναι εντελώς ...ανάρμοστες και μπορεί να δημιουργήσουν ψυχολογικά προβλήματα σε κάποιους φοιτητές!!!

«Μερικές φορές, οι αποκαλούμενες ως "μικρο-επιθέσεις" που υπονοούν καθημερινό ρατσισμό, μπορεί να είναι ανάξιες λόγου. Αλλά όταν επαναλαμβάνονται μπορεί να γίνουν κουραστικές έως και εχθρικές, οδηγώντας σε διαταραχές της ψυχικής υγείας. 
Σε αυτές περιλαμβάνονται η αποφυγή οπτικής επαφής, ή το να μη μιλάς άμεσα σε κάποιον, το να μην πιστεύεις πως κάποιος είναι Βρετανός ("Από που είναι η αληθινή καταγωγή σου;") και αστεία για την διαφορετικότητα κάποιου, την προφορά, ή την εθνικότητα, ώστε να τραβήξεις την προσοχή», σημειώνεται στο newsletter. 

Σχετική εικόνα

Οι νέες «οδηγίες» του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, έχουν πυροδοτήσει αρκετές αντιδράσεις με τους επικριτές να υποστηρίζουν, πως πατρονάρουν και κατά βάθος παραβιάζουν την ελευθερία του λόγου, καταλήγει το αγγλικό δημοσίευμα.

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδη οποιος δεν τολμα να δει στα ματια,[ου μη γεννητω]την Τασια του συριζα, ειναι ρατσιστης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!