Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΤΩΡΑ! (Δέν είμαστε καλά!) Οι Τούρκοι ανάγκασαν ΠΟΛΩΝΙΚΟ αεροσκάφος, να προσγειωθεί στην Ρόδο αντί …για την Πάφο!

Αποτέλεσμα εικόνας για POLISH AIRWAYS

(AΠΟΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ; Ή ...ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ;)
Αεροσκάφος, το οποίο εκτελούσε πτήση Βαρσοβία – Πάφος, αναγκάστηκε από την Τουρκία να αλλάξει το σχέδιο πτήσης του και να καταλήξει να προσγειωθεί στην Ρόδο, αντί για την Πάφο, που ήταν ο προορισμός του!

Νέο περιστατικό παρεμπόδισης πτήσης σύμφωνα με το 'sigmalive.com' καταγράφηκε πριν από λίγη ώρα, όταν αεροσκάφος το οποίο απογειώθηκε από την Πολωνία με προορισμό την Κύπρο, αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην Αττάλεια της Τουρκίας για να παρασχεθούν εκτάκτως ιατρικές υπηρεσίες σε επιβάτη που αντιμετώπιζε πρόβλημα...

Οι Τουρκικές Αρχές εξανάγκασαν τον πιλότο του αεροσκάφους, να αλλάξει το σχέδιο πτήσεως διαφορετικά, δεν θα του επιτρεπόταν να αναχωρήσει από την Τουρκία!

Έπειτα από αρκετές συζητήσεις το σχέδιο πτήσεως του αεροσκάφους άλλαξε με αποτέλεσμα, το αεροσκάφος να εντάξει στο σχέδιο τη Ρόδο, όπου και προσγειώθηκε!

[Πηγή : 'veteranos.gr']

Συντακτική επιτροπή "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!