Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΩΣ, το καλοκαίρι θα εκδοθεί η ('ν ε ο τ α ξ ί τ ι κ η') 'Κάρτα του Πολίτη' , για όλους τους Έλληνες; ; ; ; ; ; ; ;


ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! 
«Οι πληροφορίες που έχουμε λένε, ότι το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει και η δική μας κάρτα πολίτη», αναφέρεται στο blog "SCRIPTA MANENT" την αξιοπιστία του οποίου, είναι αλήθεια πως δεν γνωρίζουμε.
Αποτέλεσμα εικόνας για ιησουσ χριστοσ νικα

Δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω, αλλά καλό είναι να έχουμε το νου μας, για παν ενδεχόμενο και να είμαστε ετοιμοπόλεμοι για μάχη, ανά πάσα στιγμή...

Αποτέλεσμα εικόνας για ιησουσ χριστοσ νικα

'ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ' !

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

4 σχόλια:

 1. Για όποιον θελει να δει την σελίδα τι μερους του λόγου είναι.
  scripta---manent.blogspot.com

  Εχω αρκετούς ξένους φίλους κληρικούς, και είμαι μάρτυρας της κάρτας microchip που πήρε ένας Βούλγαρος [ θα την πάρουν και οι υπόλοιποι σε ένα μήνα ] και όπως μου είπαν, η υπάλληλος τους είπε ότι το καλοκαίρι θα βγεί και για τους Ελληνες.
  Απο την στιγμή που κυκλοφόρησε για τους ξένους, είναι δυνατόν εμεις να μείνουμε απέξω;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Eίτε εκδοθούν το προσεχές καλοκαίρι είτε παραταθεί η διαδικασία και το υποχρεωτικό της παραλαβής τους για αργότερα δεν έχει κάποια σημασία για τους ορθοδόξους που έχουν αποφασίσει χάριτι Θεού να ομολογήσουν και να μαρτυρήσουν για τον Χριστό!Αναντίρρητα διερχόμεθα εσχατολογικούς καιρούς και δεν χωρούν μεσοβέζικες στάσεις!Τέρμα το βόλεμα και η αμφιταλάντευση μεταξύ κοσμικού και θυσιαστικού-σταυρικού φρονήματος.Καλούμαστε να επιλέξουμε σαφή στρατόπεδα πλέον...Ο εν υπνώσει Έλληνας (ή μάλλον ραγιάς) βέβαια περί πολλών τυρβάζει πάρεξ της σωτηρίας της ψυχής του...Ο Θεός να μας ελεήσει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνοῦμε ἀπολύτως μὲ ὅσα ἀναφέρετε στὸ σχόλιό σας! Εἶναι δυστυχὲς τὸ γεγονός, ὅτι πολλοὶ ἄνδρες, οὔτε κἂν διανοοῦνται νὰ προσεγγίσουν τὸ συγκεκριμένο θέμα, καὶ ὄχι μόνον, μὲ τὴν δική σας λεβέντικη προσέγγισι. Θερμὰ συγχαρητήρια!

   Διαγραφή
  2. ΕΥΓΕ και από εμένα, Κυρία Χρύσα Πολίτη.

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!