Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΚΛΕΦΤΕΣ (στην Θεσσαλονίκη) τα ΕΒΑΛΑΝ με ...ΛΑΘΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ! Είναι ...'κομμάντο' !Ε Υ Γ Ε   ΚΟΜΜΑΝΤΟ!!! 
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ...ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΛΕΤΥΦΛΩΣΕΩΣ ΜΑΣ; ; ;
(ΜΙΑ ΠΑΝΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ "ΠΑΙΖΕΙ" ΚΑΘΟΛΟΥ!) Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη πρό ολίγων ημερών, σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Εύοσμου, αλλά περιέργως (...) δεν εδόθη η δημοσιότητα, που θα άξιζε στο γεγονός.

Η δεκανέας των καταδρομών Νατάσσα Θεοχαρίδου, είδε ξαφνικά, κάποιον νεαρό άνδρα να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου της, να αρπάζει την τσάντα της και να μπαίνει σε αυτοκίνητο που τον περίμενε ο συνεργός του...

Χωρίς να χάσει χρόνο η νεαρή καταδρομέας, έτρεξε και με άλμα βρέθηκε πάνω στο 'καπό' του αυτοκινήτου των δραστών, ενώ αυτό ήταν εν κινήσει! 
Άρχισε να χτυπάει δυνατά το 'παρ-μπριζ' του αυτοκινήτου και φωνάζει, ενώ οι περαστικοί κοίταζαν την σκηνή που θύμιζε ταινία του Χόλλυγουντ!

Οι δράστες, δυο νεαροί άντρες 30-32 χρονών, τα ...έχασαν και ανοίγοντας το παράθυρο του αυτοκινήτου τους, πέταξαν την τσάντα έξω και αναπτύσσοντας ταχύτητα έφυγαν(!!!) ενώ η νεαρή με ένα ακόμη άλμα βρέθηκε στον δρόμο. 
Η Νατάσσα Θεοχαρίδου, που εκτός από καταδρομέας είναι ΚΑΙ αθλήτρια του 'βόλλεϋ' (έχει και συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος) και αθλήτρια σκοποβολής, (μητέρα με ένα κράτησε τον αριθμό του αυτοκινήτου των δραστών, όπως και την μάρκα και το χρώμα του. 
Τα έδωσε στου άνδρες της Ασφάλειας που προσέτρεξαν, με αποτέλεσμα μετά από λίγες ώρες οι δράστες να συλληφθούν!

Η νεαρή καταδρομέας που έδειξε αξιοθαύμαστη ψυχραιμία αλλά και τόλμη, που πολλοί θα ζήλευαν δήλωσε αποκλειστικά στο 'postlarissa': «Έκανα το αυτονόητο. Δεν άφησα δύο κακοποιούς να κάνουν άλλη μια παράνομη πράξη. 
Νομίζω ότι όλοι πρέπει να αντιδρούμε σε τέτοια περιστατικά για να προστατεύσουμε την περιουσία, ή ακόμη και την ίδια την σωματική μας ακεραιότητα».

Σε ερώτηση πως μια γυναίκα, έκανε κάτι τόσο ριψοκίνδυνο και εντυπωσιακό μας είπε: 
«Δεν είναι θέμα φύλλου. 
Είναι θέμα ψυχής και χαρακτήρος. 
Στην δουλειά μου έμαθα να πολεμάω και να νικάω. Σίγουρα με βοήθησε το γεγονός, ότι είμαι εκπαιδευμένη και γυμνασμένη, αλλά το βασικό είναι να είσαι αποφασισμένος για κάτι και να μην δειλιάζεις. 

Υπηρετώ την πατρίδα σε ένα απαιτητικό Σώμα και εκεί έχουμε μάθει όλοι, άνδρες-γυναίκες να πολεμάμε! Και εγώ σήμερα πολέμησα για το δίκιο μου και την νομιμότητα. 
Πρέπει να σας πω, ότι στην τσάντα μου δεν είχα τίποτα αξίας, γιατί το κινητό μου και το πορτοφόλι μου με τα χρήματα και τα έγγραφα τα κρατούσα στο χέρι μου, όταν κατέβηκα από το αυτοκίνητο μου για να αγοράσω κάτι. 

Αλλά όταν είδα την σκηνή με έπνιξε το δίκιο μου. 
Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αφήσω δυο ...τυπάκους, να γελάνε εις βάρος μου, όπως και εις βάρος κανενός συμπολίτη μας. 
Το ίδιο θα έκανα ακόμη και αν δεν άνοιγαν το δικό μου αυτοκίνητο, αλλά κάποιου άλλου»!

[ΑΞΙΑ! 
ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΟΜΜΑΝΤΟ! 
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ', ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ;
ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ;
ΜΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΣΤΟΛΗ ΓΕΝΝΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΙΜΗΣΕΩΣ;
ΙΣΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΙΣ ...ΑΝΕΥ ΕΝΔΥΣΕΩΣ 'ΑΣΤΕΡΕΣ' ΤΩΝ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΩΝ;]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!