Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΑΠΕΛΥΣΑΝ μετεωρολόγο από ΓΑΛΛΙΚΟ κανάλι, επειδή είπε, πως είναι ΑΠΑΤΗ η κ λ ι μ α τ ι κ ή αλλαγή !!!

ΕΒΓΑΛΛΕ ΒΙΒΛΙΟ!
ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕ  Ο Λ Α !
ΑΠΑΤΗ ΟΛΚΗΣ, Η 'ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ'!
ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ  Α Μ Ε Σ Ω Σ   ΟΙ ...ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ 
ΤΟΥ ΟΛΑΝΤ !...

Αποτέλεσμα εικόνας για PHILIPPE VERDIER

(ΑΦΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...)
Κάθε βράδυ, ο Φιλίπ Βερντιέ ενημέρωνε εκατομμύρια Γάλλους για τις καιρικές συνθήκες της επόμενης ημέρας. Τώρα, όμως, ο πιο διάσημος μετεωρολόγος της Γαλλίας και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου καιρού του 'France 2', του δεύτερου καναλιού της δημοσίας γαλλικής τηλεοράσεως κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του, εξ αιτίας όλων όσα υποστηρίζει σχετικά με την κλιματική αλλαγή...

Αποτέλεσμα εικόνας για PHILIPPE VERDIER

Αποτέλεσμα εικόνας για PHILIPPE VERDIER

Δίχως περιστροφές και μόλις μερικές εβδομάδες πριν από την εξαιρετικά κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα που  πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι  στις 30 Νοεμβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίου, ο κ. Βερντιέ ισχυρίζεται στο βιβλίο του «Κλιματική Έρευνα» (Climat Investigation), ότι κορυφαίοι επιστήμονες, ειδικοί στην κλιματική αλλαγή, αλλά και πολιτικοί εξαπατούν την ανθρωπότητα παρουσιάζοντας παραπλανητικά στοιχεία για την κλιματική αλλαγή.

Αποτέλεσμα εικόνας για PHILIPPE VERDIER

Η αντίδραση της διοίκησης του 'France 2' ήταν άμεση... 
«Έλαβα μια επιστολή μέσω της οποίας μου ζήτησαν να μην επιστρέψω. Είμαι σοκαρισμένος. 
Δεν γνωρίζω τίποτα παραπάνω, δεν γνωρίζω πόσο θα διαρκέσει όλο αυτό. 
Η απόφαση σχετίζεται άμεσα με το βιβλίο μου», προσδιόρισε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 'RTL'. 
[ΠΗΓΗ :http://'oimaskespeftoun.blogspot.gr']

(Η υπόθεση αυτή έγινε γνωστή στην Γαλλία, τον Οκτώβριο του 2015, αλλά είναι εξόχως χαρακτηριστική, πώς όταν κάποιος "ξεντύσει" με επιχειρήματα - και  με βιβλίο μάλιστα - τα ΨΕΥΔΗ που μας γεμίζουν οι 'νεοταξίτες' και οι ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ παπαγάλοι τους καθημερινώς, κινδυνεύει αληθινά... "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!