Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στην (ανθελληνική!) 'BILD': Η Ελλάδα είχε 1.000 φορτηγά (!) με 40 τόννους νεκρούς το καθένα κατά τον Β’ Παγκ.Πόλεμο!

Πότε θα αναγνωρισθούν  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτές οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ; ; ;
Πότε θα αναγνωρίσουν οι Γερμανοί, ΟΤΙ  κ α τ ά κ λ ε ψ α ν  απο την 'λαβωμένη' Ελλάδα;
Πότε θα αρχίσουν (...) να πληρώνουν για την ληστεία του κατοχικού δανείου;
ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 550.000.000.000 ευρώ !!!


Είπατε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε στην Ελλάδα 240 δισ. ευρώ σαν δάνειο, το οποίο ισοδυναμεί με 100 φορτηγά από τα οποία το καθένα έχει 40 τόννους χαρτονομίσματα των 100 ευρώ!

Η Ελλάδα έχει 1.000.000 νεκρούς εξ’ αιτίας των Γερμανών ναζί στο Β΄παγκόσμιο πόλεμο. Αν ο καθένας τους ζύγιζε 40 kgr. κατά μέσο όρο (υπήρχαν ανάμεσά τους και πολλά παιδιά), τότε μιλάμε για 40.000 τόννους νεκρούς, 1000 φορτηγά με 40 τόννους νεκρούς το καθένα. Αν για κάθε νεκρό χύνονταν 4–5 λίτρα δάκρυα θλίψεως και δυστυχίας, τότε αυτό ισοδυναμεί με 100 φορτηγά με 40 τόννους δάκρυα το καθένα από αυτά. 

Γιατί εσείς οι Γερμανοί έχετε δίκιο να προκαλείτε πολέμους, να καταστρέφετε (2 φορές σε 40 χρόνια σε δύο παγκόσμιους πολέμους), να σκοτώνετε χωρίς κανένα τίμημα, χωρίς συνέπειες ;;;

ΞΑΝΑΧΤΙΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ MARSHALL ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ! 
Από πού αντλείτε ηθική και θάρρος για να είστε τόσο σκληροί με την Ελλάδα;; 

Πού ήταν ο κύριος Σόϊμπλε πριν 10 χρόνια, να σημάνει κόκκινο συναγερμό, όταν δίνονταν δάνεια στην Ελλάδα χωρίς μέτρο, χωρίς κόκκινες γραμμές, ώστε να μην προκύψει στο μέλλον το υπέρογκο χρέος της χώρας;

Αλλά προφανώς δεν συνέφερε την Γερμανία να γίνει αυτό. Πουλούσατε οπλικά συστήματα με μίζες (υποβρύχια). Η SIEMENS έκλεινε συμφωνίες με μίζες. Τώρα και τα περιστέρια ξέρουν, ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο. 

Αν έχετε την ελάχιστη αξιοπρέπεια, θα καθήσετε σιωπηλοί σε μια γωνιά, χωρίς να κάνετε καμία αναφορά στο χρέος οποιασδήποτε χώρας! 
ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ! 

Για αυτά τα 1.000 φορτηγά με 40 τόννους νεκρούς το καθένα και με 40 τόννους δάκρυα το καθένα, ο ελληνικός λαός έχει δίκιο να ζητάει από εσάς να τον αφήσετε να πεθάνει με αξιοπρέπεια, εφ΄όσον δεν θέλετε να βοηθήσετε στο να ζήσει με αξιοπρέπεια. 
Δεν θέλουμε να πεθαίνουμε σε δόσεις. Αν είναι η μοίρα μας, ας πεθάνουμε μιά και καλή – δεν πειράζει, δεν θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας, που θα συμβεί αυτό εξ’ αιτίας σας… 

Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια…….. 

Μετά τιμής,
DRAGAN SIPKA 


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!