Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Η ΕΡΤ3… «ΕΦΤΥΣΕ» ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


Το κρατικό κανάλι της Θεσσαλονίκης το οποίο εγώ και εσείς το πληρώνουμε, κυριολεκτικά περιφρόνησε και έθαψε το μεγαλειώδες συλληπτήριο για την Μακεδονία στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Για να μην πούμε για τα ανθελληνικά κανάλια των Αθηνών.
Το κανάλι αυτό έκανε το μεγαλύτερο ίσως ατόπημα στην ιστορία του και μια ιστορική συγκέντρωση με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες ένα ιστορικό γεγονός για την Θεσσαλονίκη στην οποία έχει την έδρα της η ΕΡΤ3 οι δημοσιογράφοι του καναλιού το περιφρόνησαν με χαρακτηριστικό τρόπο.



Η απαξίωση αυτού του καναλιού δεν είναι τωρινή, αλλά τώρα κάπου φαίνεται πως έχει ξεπεράσει όλα τα όρια και έχει ξεφύγει, λειτουργούντες ουσιαστικά εναντίον του λαού της Θεσσαλονίκης και γενικότερα του ελληνικού λαού.
Αίσχος και Ντροπή!


[Πηγὴ]http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b7-%ce%b5%cf%81%cf%843-%ce%b5%cf%86%cf%84%cf%85%cf%83%ce%b5-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb/

«Τριβέλι Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!