Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Ώ! Μίλησε ο ...ΟΥΚΡΑΝΟΦΑΓΟΣ πρέσβυς! Και ΟΛΟΙ τώρα στέκονται ...προσοχή! (Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ!)





(ΕΣΠΕΥΣΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ... ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ...)
Μήνυμα προς τα τσιράκια του (δηλαδή προς ολόκληρο το «συνταγματικό τόξο», από ψοφοδεξιά μέχρι… "τιμημένο" κουκουέ) έστειλε σήμερα ο πρέσβης (ένας είναι ο πρέσβης!), μετά από συνάντησή του με τον ανεκδιήγητο αρλεκίνο Μπουτάρη, στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα

Όπως είπε: «είναι η ιδανική (;) περίοδος για διάλογο (!) ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Η αλλαγή κυβέρνησης στην γειτονική χώρα θα βοηθήσει τις συνομιλίες για λύση»... (Γι' αυτό έδιωξαν τον "σκληρό" Γκρουέφσκι, ώστε να μαγειρευθεί μία λύση εις βάρος μας ασφαλώς, με τον "χαμογελαστό" και "μετριοπαθή" Ζ.Ζάεφ...)

Σχετική εικόνα

Προφανώς, ο εκπρόσωπος των παγκόσμιων σατανάδων έστειλε το «μήνυμα» μία ημέρα μετά από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο, για να μην ξεχαστούν τα τσιράκια του, που είναι τρομοκρατημένα από το μέγα πλήθος που αντίκρυσαν κι άρχισαν να το… ξανασκέφτονται.

Μήνυμα ελήφθη, τσιράκια, ή να σας το κάνει πιο… λιανά;

[Πηγή:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!