Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Και όμως! Ενώ εντόπισαν Τούρκους λαθρέμπορους τους ...ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ !!! ΑΚΟΥΤΕ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; (Και τους δύο στρατιωτικούς μας τούς έχουν εδώ και 30 ημέρες στά κάτεργα της Αδριανουπόλεως!)


Σχετική εικόνα

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο που συνέβη μόλις  την Πέμπτη 29η Μαρτίου το μεσημέρι στο Καστελόριζο έφεραν χθές Σάββατο στην δημοσιότητα τα 'parapolitika.gr', καταδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο κινούνται τις τελευταίες ημέρες οι ελληνικές αρχές, θέλοντας να μην οξύνουν (...) περαιτέρω τις ήδη τεταμένες σχέσεις με την Τουρκία μετά την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις αρχές του μηνός.

Αποτέλεσμα εικόνας για Καστελόριζο

Αποτέλεσμα εικόνας για Καστελόριζο

Το Σάββατο 17η Μαρτίου κατέπλευσε στο λιμάνι της Μεγίστης, το τουρκικό επιβατηγό πλοιάριο 'Kahramanlar 4' (με ΙΜΟ 8985244) ερχόμενο από Κας της γειτονικής χώρας, και κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτό, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα, λαθραία τσιγάρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Καστελόριζο

Παρά την διακρίβωση του λαθρεμπορίου από τo τοπικό τελωνιακό τμήμα, οι εισαγγελικές αρχές ΔΕΝ προέβησαν στην δέσμευση του τουρκικού σκάφους όπως προβλέπεται. 
Αντ’ αυτού, εδόθη ...κανονική άδεια (!!!!!!!) για τον απόπλου του, χωρίς να ασκηθεί ουδεμία δίωξη, κατά παρέκλιση των κείμενων διατάξεων.

(ΑΚΟΜΑ ΘΑ ...ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ!...)

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι τελωνειακοί του Καστελόριζου, ενημέρωσαν το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου και από εκεί τους συνέστησαν (!!!) να μην προβούν σε οποιαδήποτε σύλληψη των ιθυνόντων, ή κατάσχεση του τουριστικού πλοιαρίου. 

Και αυτό γιατί προφανώς αυτές είναι οι εντολές που έχουν, ώστε να μην δημιουργηθεί ένα ακόμη επεισόδιο που θα δημιουργούσε ακόμη μεγαλύτερους μπελάδες με την Τουρκία...

Επίκαιρη ερώτηση στον αρμοδιο υπουργό κατέθεσε ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της 'Χ.Α.' Ι.Λαγός.


Εικονίδιο


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!