Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Μας οδηγούν σε εθνική ταπείνωση


Σε επικίνδυνες ατραπούς βάζουν τη χώρα ανόητοι αριστεροί σαλτιμπάγκοι και κάποιοι δήθεν υπερπατριώτες που το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Ποντάροντας στην πατρίδα για να επιβιώσουν πολιτικά κινδυνεύουν να κάνουν ανεπανόρθωτη ζημιά στην Ελλάδα.
Τι έγινε χθες με τις σημαίες στα βραχονήσια; Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος με σοβαρότητα; Να μας πει την αλήθεια;

Ήταν μια… αυθόρμητη κίνηση τριών νέων που ήθελαν πράγματι να αποδείξουν ότι τα νησιά είναι ελληνικά και κανείς δεν τα αμφισβητεί;
Και γιατί έπρεπε να ανεβάσουν σημαίες για να αποδείξουν το αυτονόητο; Μήπως τους… έβαλε κάποιος θερμοκέφαλος που παραθέριζε τις γιορτές του Πάσχα στην ευρύτερη περιοχή; «Ρε παιδιά, δεν παίρνετε μερικές σημαίες να τις πάτε στα κατσάβραχα, να τραβήξετε και φωτογραφίες και να πείτε ότι είστε Έλληνες πατριώτες;»
Κάπως έτσι θα μπορούσε να τους έχει πει ο τύπος ή οι τύποι που ήθελαν να κάνουν προβοκάτσια ή στην καλύτερη περίπτωση να δημιουργήσουν θέμα.
Βγαίνει αυτός ο ανόητος Τούρκος πρωθυπουργός και λέει ότι κατέβασαν τη σημαία από ένα νησί, αλλά το νησί που μας είπε δεν είχε καμιά σχέση με αυτά στα οποία πήγαν οι τρεις Έλληνες. Έκανε τόσο λάθος ο Γιλντιρίμ; Και ισχύει άραγε ότι πήγαν Τούρκοι κομάντος και την κατέβασαν;
Αν ισχύει ότι τρεις πιτσιρικάδες, με φανέλες της Θύρας – 7, τρεις χαβαλέδες πήραν ένα σκάφος κι άρχισαν να φυτεύουν σημαίες και κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι, τότε έχουμε πρόβλημα. Εκτός κι αν τους πήραν χαμπάρι αλλά είχαν εντολή να μην τους εμποδίσουν.
Αν ισχύει επίσης ότι μπούκαραν Τούρκοι, ανέβηκαν σε ελληνικό νησί και κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι, τότε είμαστε όλοι για πνίξιμο.
Όλο αυτό το σκηνικό είναι απαράδεκτο κι επικίνδυνο. Όχι γιατί κάποιοι έβαλαν σημαίες σε ελληνικό έδαφος. Αλλά γιατί κανείς δεν πήρε μέτρα ώστε να μην κάνουν προπαγάνδα οι Τούρκοι, ότι κατέβασαν τη σημαία. Γενικώς πρόκειται για μια προβληματική κατάσταση κι ένα σκηνικό που αν δεν ήταν σοβαρό θα προκαλούσε πολύ γέλιο. Θα σκοτωθεί κόσμος μόνο και μόνο για να κάνουν πολιτικές καριέρες ορισμένοι.
Αμ με το Σκοπιανό τι να πει κανείς. Ο Ζάεφ μας προσβάλλει με τόσο βάναυσο τρόπο και το μόνο που τους απαντούν είναι ότι δεν γίνονται διαπραγματεύσεις με συνεντεύξεις. Αμ με τι γίνεται άραγε; Αφού δεν μπορούν ή δεν θέλουν οι Σκοπιανοί να βρουν λύση και προκαλούν, γιατί εμείς τους ακολουθούμε. Αντί να ικετεύουμε για λύση μήπως να τους στείλουμε στον διάολο και να πάει ο καθένας σπιτάκι του;
Είναι κατάσταση αυτή να φαίνεται η Ελλάδα «ουρά» του κάθε Ζάεφ και να βγαίνουν υπουργοί να λένε ότι υπάρχει ελπίδα για λύση; Δεν την θέλουμε ρε παιδιά την ελπίδα σας. Αρκετά.
Γενικά τα εθνικά θέματα αποδεικνύουν την ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αλλά αυτό είναι το ελάχιστο. Μια ανίκανη κυβέρνηση θα την πάρει χαμπάρι ο κόσμος και θα την διώξει. Τι θα κάνει όμως ο κόσμος αν έχει γίνει καμιά μεγάλη ζημιά; Πώς θα αντέξουμε μια εθνική ταπείνωση από τους πολιτικούς τυχοδιώκτες;

[Πηγή]http://www.antinews.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!