Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ω, ΝΑΙ...ΚΑΙ στην Αγγλία ΚΑΙ στις ΗΠΑ, κατασκευάζεται το "δηλητήριο" που έρριξαν στον Ρώσο πράκτορα και την θυγατέρα του...



Σχετική εικόνα

Οι Ελβετοί ειδικοί ταυτοποιήσαν το δηλητήριο των Σκρίπαλ πατρός και θυγατέρας.
Σύμφωνα με το ελβετικό Ινστιτούτο για την Προστασία των Πυρηνικών, Βιολογικών και Χημικών Όπλων (Schweizerisches Institut für ABC-Schutz), το δηλητήριο που παρέλαβε από το Salisbury από τους ερευνητές του ΟΑΧΟ (Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων), στην «υπόθεση Σκρίπαλ», είναι το «ΒΖ» .

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Ο όρος "Novichok" αναφέρεται σε ένα σοβιετικό ερευνητικό πρόγραμμα και όχι σε μια ουσία που προέρχεται από αυτό το πρόγραμμα.

Το «BZ» είναι ένα νευροτοξικό χημικό δηλητήριο του ΝΑΤΟ (παράγεται στήν ...Αγγλία ΚΑΙ στις ΗΠΑ), που ενεργεί μέσα σε 30 έως 60 λεπτά και για διάρκεια 2 έως 4 ημερών. 

Η ΕΣΣΔ, στην συνέχεια η Ρωσία, ΔΕΝ έχουν εργαστεί  π ο τ έ   σε αυτό το είδος ουσίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Schweizerisches Institut für ABC-Schutz

Το ελβετικό Ινστιτούτο για την Προστασία των Πυρηνικών, Βιολογικών και Χημικών Όπλων αποτελεί παγκόσμια αναφορά σε αυτόν τον τομέα. Η ανάλυση αυτή διεξήχθη κατόπιν αιτήματος του ΟΑΧΟ.

Δίκτυο Βολταίρος | 14η Απριλίου 2018
FRENCH ESPAÑOL
Μετάφραση Κριστιάν Άκκυριά

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!