Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ να προσβάλλει ("γερά"!) τον ...Αλλάχ! Μέσα στην Αγγλία! Τήν πήραν ..."σηκωτή"!!!

ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ' Κ Ο Τ Σ Ι Α ' !

(ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ')
Εικονίδιο

Σάββατο, 31η Μαρτίου 2018
Αγγλία: Προσβάλλεις τον Χριστό και τον Χριστιανισμό; Έ, τότε δεν τρέχει ...τίποτα!!! 
Αλλά...
Αλλά ΑΝ προσβάλλεις το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους, τότε σε χρόνο 'ρεκόρ' (!!!) και χωρίς ανοχή, η αστυνομία σε συλλαμβάνει και θα σε απελάσει μάλιστα από την χώρα!

Αποτέλεσμα εικόνας για lauren southern



Σχετική εικόνα

Η Laura Southern είναι πολύ γνωστή πατριώτισσα ακτιβίστρια (όχι βεβαίως ΕΔΩ, εδώ στο θλιβερό Τσιπριστάν-Μουσουλμανιστάν, απαγορεύονται αυστηρώς τέτοιες ακτιβίστριες....) σε Καναδά και ΗΠΑ, με πλούσια δραστηριότητα κυρίως 'youtube' , δούλευε στο rebel media που ανήκει στο δεξιό χώρο, αλλά όχι στους ρεπουμπλικανούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για lauren southern

Αντιστέκεται και πολεμά την (ισλαμική) μαντίλλα και το Ισλάμ, τις φεμινίστριες, προοδευτικούς γενικώς πάσης φύσεως 'νεοταξίτες' που μιλούν για κοινωνίες ...ανοιχτών συνόρων και προώθηση και επιβολή μαζικής λαθρομεταναστεύσεως.

Σχετική εικόνα

Η Laura έκανε ένα κοινωνικό πείραμα στο Luton της Αγγλίας, στο οποίο ήθελε να δει τι θα γινόταν, αν έβαζε αφίσσες στο βρετανικό Λούτον που έγραφαν ...«Ο Αλλάχ είναι ομοφυλόφιλος» και «Ο Αλλάχ είναι τρανς»!

Σχετική εικόνα

Ευτυχώς (για την σωματική της ακεραιότητα) η αστυνομία κινήθηκε γρήγορα προς αυτή και της ζήτησε να αποχωρήσει από το σημείο για την δική της ασφάλεια...

Σχετική εικόνα

Αυτή της η κίνηση, είναι που οδήγησε και στην απαγόρευση εισόδου στην χώρα λίγο μετά ως ...ρ α τ σ ί σ τ ρ ι α !

Δείτε το βίντεο :



    [Από πολλά πρόσφατα και μή δημοσιεύματα του αγγλικού και καναδικού τύπου]

    -------------------------------------------------------------------------
    Δημιουργείται κατόπιν των ανωτέρω η εύλογη απορία, εδώ στην πατρίδα μας, πώς και δεν έχει υπάρξει μία αντίστοιχη κυρία, ή κύριος, που να διαμαρτύρεται, είτε μόνη της (του), είτε με ομάδα άλλων μαζί της (του), για τα - περίπου - καθημερινά αντίστοιχα  α ί σ χ η  και κραυγαλέες προκλήσεις της αριστεράς;
    "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!