Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ» ΤΟΞΟ! ΚΑΜΙΝΗΣ: ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΕΚΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!



Για μια… πρωτοποριακή και κάργα… προοδευτική πρόταση που έχει κάνει στην συγκυβέρνηση μίλησε ο εν Αθήναις εκλεκτός της Νέας Τάξης Πραγμάτων,, Καμίνης, σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσαν σύλλογοι κατοίκων του Πεδίου του Άρεως στο κλειστό γήπεδο του «Πανελληνίου», για το πρόβλημα της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών στο Πάρκο.

Τι πρότεινε;
Να φτιαχτούν τεκέδες, όπου να γίνεται ελεύθερη χρήση –προφανώς όλων- των ναρκωτικών, «μαλακών» και «σκληρών», αλλά με… ιατρική επίβλεψη!
Ιδού:
“Να δημιουργηθούν κλειστοί χώροι, όπου οι ουσιοεξαρτημένοι θα μπορούν να κάνουν χρήση με ιατρική επίβλεψη. Μόνο έτσι θα σωθούν ζωές και το πρόβλημα θα φύγει από τον δρόμο… Θα συνεχίσουμε να ασκούμε πίεση μέχρι επιτέλους να γίνει κάτι».
Τοιούτοι κυβερνούν την Χώρα και τις πόλεις μας και θέλουν να την μετατρέψουν σε τεκέ, για να κρατούν αποβλακωμένη την ελληνική νεολαία! Υπάρχει μήπως κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

[Πηγή]https://ethnikismos.net/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!