Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Τα… γυρίζει ο Μητσοτάκης μετά τις συναντήσεις με τον πρέσβη: Θα εξετάσουμε οποιαδήποτε συμφωνία για το ονοματολογικό των Σκοπίων!



Φαίνεται να έχουν αποτελέσματα οι αλλεπάλληλες συναντήσεις Μητσοτάκη με τον αμερικανό πρέσβη, αφού ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήδη ξεκίνησε την “κωλοτούμπα” στο ζήτημα των Σκοπίων

Μιλώντας, λοιπόν, στον Real Fm, o Κυριάκος Μητσοτάκης είπε σχετικά το ζήτημα: «θα εξετάσουμε την οποιαδήποτε συμφωνία αν και η κυβέρνηση δίχασε την κοινωνία και δημιούργησε αρνητικό υπόστρωμα για τη διαπραγμάτευση».
Θυμίζουμε ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό, ο Μητσοτάκης δεν συζητούσε καν την οποιαδήποτε συμφωνία. Δεν έλεγε, βεβαίως, να μην υπάρξει συμφωνία, αλλά απλά την τοποθετούσε σε άλλη χρονική συγκυρία.
Τώρα, μετά τις αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον αμερικανό πρέσβη φαίνεται πως ήρθε η… χρονική συγκυρία για ακόμα μια προδοσία του Έθνους από την ψευτοδεξιά.

[Πηγή]https://koinonikosethnikismos.wordpress.com/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!