Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Εκείνος τους Ε Ν Ο Χ Λ Ε Ι: Μεγάλα αμερικανικά πανεπιστήμια ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ακόμη και τις απλές αναφορές στον Ιησού Χριστό !!! (2 ΒΙΝΤΕΟ)


Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ

«Μέτρα» τα οποία λαμβάνονται για λόγους....πολιτικής ορθότητος.
Του Άρη Δημόπουλου
Το «Τechnical College» στο Ουισκόνσιν αλλά και το Simmons College στη Μασαχουσέτη  «πρωτοπορούν» απαγορεύοντας σε μεγάλο βαθμό τις δημόσιες αναφορές από φοιτητές στο όνομα του Ιησού Χριστού.
Μάλιστα στην πρώτη περίπτωση που αφορά το πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν, η απαγόρευση περιλαμβάνει ακόμη και….δηλώσεις θαυμασμού προς τον Χριστό.

Το ακόμη χειρότερο της υπόθεσης είναι πως τοπικό δικαστήριο στην βορειοανατολική Πολιτεία των ΗΠΑ ουσιαστικά πήρε ξεκάθαρα το μέρος του πανεπιστημίου, παραβιάζοντας στην πράξη κάθε πτυχή του δικαιώματος στην ελεύθερη έκφραση.
     *Φυσικά το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στον ελεύθερο λόγο ισχύει ΜΟΝΟ όταν συμφέρει τη Νέα Τάξη. 
Ως εκ τούτου λοιπόν ακόμη και κάρτες ειδικά διαμορφωμένες για τις γιορτές του Αγίου Βαλεντίνου που ανέγραφαν «Jesus Christs Loves You»  (Ο Ιησούς Χριστός σας αγαπάει) απαγορεύτηκαν πλέον και με τον νόμο.
Στο πρωτοφανές αυτό περιστατικό κατά των χριστιανών και πρωτίστως κατά του Χριστού, ήρθε να προστεθεί άλλο ένα παρόμοιο κρούσμα αυτή τη φορά στην Μασαχουσέτη.
Πιο συγκεκριμένα μία ομάδα βιβλιοθηκονόμων στο Simmons College στη Μασαχουσέτη δημοσίευσε μια νέα κατευθυντήρια γραμμή «κατά της καταπίεσης»η οποία ισχυρίζεται ότι οι Χριστιανοί είναι ισλαμοφοβικοί εάν λένε «Καλά Χριστούγεννα» ή «Καλό Πάσχα» στους μουσουλμάνους.
Η κατευθυντήρια γραμμή, που ονομάζεται «Αντι-καταπιεστική: Αντι-ισλαμική», αναφέρει ότι οι διακρίσεις εις βάρος των Μουσουλμάνων μπορούν να πραγματοποιηθούν υπό μορφή μικρο-επιθέσεων.
Προφανώς αυτές οι «μικροεπιθέσεις» θα λαμβάνουν χώρα και μόνο με την απλή αναφορά στην λέξη «Χριστός». 
Η βιβλιοθήκη ορίζει τις μικρο-επιθέσεις ως «κοινές« λεκτικές ή συμπεριφορικές ύβρεις, είτε εκ προθέσεως είτε ακούσια, οι οποίες είναι  εχθρικές και υποτιμητικές σε σχέση με τις πεποιθήσεις και τις θρησκευτικές πρακτικές των Μουσουλμάνων ».
Το αναφέρει κάποιος και μόνο το όνομα του Χριστού ή έστω κάποια παράγωγά του , όπως τα Χριστούγεννα, αποτελεί αυτομάτως…επίθεση στην πίστη ενός μη χριστιανού!
Αυτός είναι ο κόσμος της Νέας Εποχής που έρχεται τάχιστα, έτοιμος να «καταπιεί» οποιαδήποτε πίστη, εθνική συνείδηση και ηθική αξία:
Πόσο διαφορετική βέβαια θα είναι η κατάληξη παγκόσμια όταν ο ίδιος ο εκπρόσωπος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έχει….παρακινήσει τους πιστούς να μην μιλάνε στον Χριστό;
Είναι ο ίδιος που πριν από όχι μεγάλο χρονικό διάστημα είχε πει πως «Εκείνος (σ.σ. ο Χριστός) απέτυχε πάνω στον σταυρό».
Θυμηθείτε:
 https://www.el.gr/thriskia/panthriskia/toys-enochlei-o-christos-megala-amerikanika-panepistimia-apagoreyoyn-akomi-kai-tis-aples-anafores-ston-iisoy-christo-vinteo/

""Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"
  • 68

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!