Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ : ''Δεν θα προλάβουν να κάνουν την Ελλάδα ΑΘΕΟ κράτος! '' Θα τους προλάβει ο πόλεμος!



Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Όταν μιλούν οι άγιοι, όλοι οι υπόλοιποι απλά γελοιοποιούνται!
Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας (ΕΔΩ) αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών ΕΔΩ



ΔΡ.Κ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ παρών στην ΙΕΡΑΡΧΙΑ της Εκκλησίας της Ελλάδος: « θα επιχειρήσουν να κάνουν την ΕΛΛΑΔΑ με εκείνους ή με τους ξένους ένα ΑΘΕΟ κράτος αλλά δεν θα προλάβουν»
 
Τρεις εβδομάδες πριν κοιμηθεί ο Αγ.Παΐσιος προσεγγίζει στην κυριολεξία τα σημερινά εκκλησιαστικά δρώμενα και τον πόλεμο που δέχεται η ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Η παρακάτω μαρτυρία του Σεβαστού Ηγουμένου της Ιεράς Μονής του Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους  Γέροντα Χριστόδουλου πριν δυο χρόνια δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών για το που βρισκόμαστε και που πάμε . 
Βηματίζουμε πάνω στις κόκκινες γραμμές των Ιερών και Οσίων μας, την στιγμή που ο τούρκος έβαλε εμπρός τις πολεμικές μηχανές του. 

 
ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ αποφασίστε αν  θα κρατήσουμε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. Ο Πιστός Λαός και ο κλήρος επέλεξε. 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας  
ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ για να  στηριχθεί το Πνευματικό και Εθνικό Φρόνημα του Λαού χρειάζεται μετάγγιση αίματος και ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. 

Βλέπεται ανάμεσα σας κανένα υποψήφιο εν δυνάμει ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑ και ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ; 
Αν επιμένουμε στον όρο ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΕΙΑ θα μας κόψει την καλημέρα ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ και θα πάμε στο σκέτο καληνύχτα 

Στο χρονικό σημείο 6 : 25 του παρακάτω βίντεο  ο Ηγούμενος Γέρων Χριστόδουλος ο Κουτλουμουσιανός  καταμαρτυρεί αυτά που άκουσε από τον μεγάλο ΑΓΙΟ του ΕΘΝΟΥΣ μας.  

«  τώρα δεν θέλω να κάνω πολιτικό λόγο, οι ξένοι λέμε για τους ξένους , λέμε για τους ξένους , οι ξένοι βρήκαν και τα κάνουν , διότι υπάρχει προδοσία μέσα από εμάς ελπίζουμε αυτό που είχε πει ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ , ότι θα επιχειρήσουν να κάνουν την ΕΛΛΑΔΑ με εκείνους ή  με τους ξένους ένα ΑΘΕΟ κράτος αλλά  δεν θα προλάβουν , δεν θα προλάβουν να το κάνουν , είναι αυτό και ένα άλλο που είχε πει,  αυτά τα δυο, αν και αυτά τα δυο πραγματοποιηθούν , όπως είπε ο πάτερ ( προηγούμενος συνομιλητής του στο βίντεο σχετικά με αναθεώρηση συνθήκης της Λωζάννης) και σε εμένα μου είπαν αυτή την είδηση , αλλά δεν θα προλάβουν, αφού τα κόλλυβα τους τα έχουν στο ζωνάρι , τι να προλάβουν μετά!!! ΑΥΤΑ 

 Γέρων Χριστόδουλος – Τί μού ειπε ο Αγιος Παΐσιος . 
«Τρεις εβδομάδες πριν κοιμηθεί ο Αγ.Παΐσιος, μου είπε για την Μεγάλη Ελλάδα και το τέλος της Τουρκίας. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες για εθνικούς λόγους!» Γέρων Χριστόδουλος Ηγούμενος Κουτλουμουσίου 

Μεταξύ των άλλων ο Ηγούμενος της Ιεράς Κουτλουμουσίου αναφέρει στην μαρτυρία του που εμπεριέχονται στο βίντεο  τις τελευταίες παρακαταθήκες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ  
« Η ΕΛΛΑΔΑ θα περάσει μια μεγάλη πείνα , μια μεγάλη δοκιμασία»  
« Αλλά στο τιμόνι της Ελλάδος βρίσκεται η ΠΑΝΑΓΙΑ και θα την βοηθήσει.»  
« Όταν  ΚΥΡΙΟΣ μου είπε, πήγαν οι Έλληνες να τον επισκεφτούν , είπε ελλήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο ΥΙΟΣ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, μας μίλησε για μια συνέπεια που θα έχουμε με την τουρκία ,είπε ότι τότε θα βοηθήσουν οι Ρώσοι και η ΕΛΛΆΔΑ δεν θα πάθει ζημιές.»   
« Μετά από αυτό μας μίλησε για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ και το εξήγησε. Δεν σας λέω τώρα λεπτομέρειες γιατί είναι λεπτά θέματα αντιλαμβάνεσθε στην φωτιά δεν είναι πρέπον να ρίχνουμε λάδι και πετρέλαιο και βενζίνη. Πάντως με αυτά που είπε σε εμένα πολλά πράγματα έχουν τακτοποιηθεί ,έχουν έρθει, τα έχουμε περάσει…πάντως στον ΧΑΡΤΗ δεν θα υπάρχει η Τουρκία ,πάντως οι κρυπτοχριστιανοί θα φυτρώσουν σαν τα μανιτάρια»   
Τα μεγάλα γεγονότα πρώτα σφραγίζονται στον ΟΥΡΑΝΟ και μετά πραγματοποιούνται .  

« Η Ελλάδα του τεκείν κατεπείγεται εν ΧΡΙΣΤΩ» 
« Σε κάποιον που ανησυχούσε για τις εχθρικές επιβουλές εναντίον της πατρίδος, έδωσε την εξής ελπιδοφόρο απάντηση : «Κι αν μου πουν ότι δεν υπάρχει Έλληνας, εγώ δεν ανησυχώ. Μπορεί ο Θεός να αναστήσει έναν Έλληνα. Φτάνει ακόμη και ένας». Ακόμη πίστευε : «Και ένας Χριστιανός να μείνει μόνο, ο Χριστός θα κάνει το σχέδιό Του». Όταν οι άλλοι μιλούσαν για δυσάρεστες μελλοντικές εξελίξεις στο Έθνος και έσπερναν τον φόβο, ο Γέροντας μετέδιδε αισιοδοξία και ελπίδα. Μιλούσε για αναστημένη Ελλάδα και για ανάκτηση της Αγιάς – Σοφιάς. «Υπάρχει και Θεός. Τον Θεό που τον έχεις βάλει»; είπε σε κάποιον κληρικό που έβλεπε το μέλλον της Πατρίδας ζοφερό.» Αποσπάσματα από το βιβλίο «ΒΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ» του Ιερομονάχου Ισαάκ (ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 2004).  

ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί  

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!