Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ, Ε Θ Ν Ο Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Α ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ !




ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ,  Η ΝΕΚΡΩΣΙΜΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ.
Αποτέλεσμα εικόνας για ο Κατσίφας στο φέρετρο

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ 10ΗΜΕΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, Η ΣΩΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΑΦΗ!

Σχετική εικόνα

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΤΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Σχετική εικόνα

ΕΙΘΕ να διατρανώσουν ΟΛΟΙ στην νεκρώσιμο ακολουθία (13.00 ώρα τοπική) και την ταφή του ΗΡΩΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ την αποφασιστικότητά τους και την σιδερένια θέλησή τους ως ΕΛΛΗΝΕΣ, ότι δεν θα γίνει ποτέ στο μέλλον ανεκτή η όποια πρόκληση!

Σχετική εικόνα

ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΛΙΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ 8ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ..."ΤΥΧΑΙΑ" ΕΚΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΥΣ  ΑΚΡΑΙΟΥΣ, ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΣΩΒΙΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ο Κατσίφας στο φέρετρο

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!