Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Χυδαιότητα από τον Πάγκαλο: «Καλά έκαναν οι Αλβανοί και πυροβόλησαν τον Κατσίφα, είχε όπλο ή δεν είχε;» – «Να μην τα βάλουμε με την Τουρκία»!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Ο πράκτορας των Αμερικανών βγήκε να μας εκφοβίσει για να κάτσουμε στα τέσσερα στις διεκδικήσεις των Τούρκων αλλά και στις απειλές των Αλβανών.... Τι δεν καταλαβαίνεις;
Χυδαιότητες από τον Πάγκαλο που προσβάλει την μνήμη του Κ. Κατσίφα. Μιλάει ο άνθρωπος των Ιμίων, αυτός που είπε πως την σημαία την πήρε ο αέρας! Μιλάει ο άνθρωπος που παρέδωσε στους Τούρκους μαζί με τον Σημίτη τον Οτσαλάν. Ντροπή του!


Υπέρ της άποψης «όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται, όπως συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες» τάχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή την υπόθεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Δηλαδή εμμέσως μας λέει ότι οι Αλβανοί έκαναν καλά και τον σκότωσαν!
«Είχε όπλο ή δεν είχε; Εγώ είμαι της άποψης όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και τις σκανδιναβικές χώρες» είπε χαρακτηριστικά.

Παρατήρησε, παράλληλα, ότι «αυτός ο ο νέος πήγε να βάλει την Ελληνική σημαία. Μα έχω βρει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τους Βουλιαράτες από 25η Μαρτίου και οι δρόμοι είναι γεμάτοι από ελληνικές σημαίες μέχρι αηδίας».




Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών σχολιάζοντας τις προκλήσεις των Τούρκων για το Αιγαίο τις χαρακτήρισε «πάγιες» συμπληρώνοντας ότι «απλά εμείς το ξεχνάμε γιατί είμαστε η χώρα της φαιδρής πορτοκαλιάς. Έχουμε φαιδρό πνευματικό κόσμο συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων».
Ερωτηθείς για τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει η Ελλάδα ο Θεόδωρος Πάγκαλος απάντησε «εγώ θα έλεγα να μην τους δοκιμάσουμε γιατί η Τουρκία είναι μια μεγάλη δύναμη, αυτό πρέπει να το παραδεχθούμε, αλλά η ανθρώπινη ζωή δεν έχει ίδια αξία στην Ελλάδα και την Τουρκία. Η Τουρκία είναι μια χώρα του 3ου κόσμου οπου σφάζουν χιλιάδες ανθρώπων χωρίς να τους πει κανείς κάτι».
«Η Ελλάδα πρέπει να απαντά διεθνώς σε διπλωματικό επίπεδο. Όλοι οι χειρισμοί για την Τουρκία θα έπρεπε να αποφασίζονται από ένα εθνικό συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής» πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος.

Τόνισε, δε, ότι κατά τον ίδιο «δεν είμαστε ισχυρός παίχτης με ασθενή οικονομία. Αυτές είναι απόψεις Ελληναράδων που φωνάζουν πιο δυνατά από άλλους και γι΄ αυτό ακούγονται» προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα δεν αντιμετώπισε ποτέ αποτελεσματικά την Τουρκία χωρίς συμμαχίες από το Βορρά». 

ΠΗΓΗ

8 σχόλια:

  1. ..είπε, αυτό το ξύγκι με ημερομηνία λήξης προ πολλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟΠΑΧΥΔΕΡΠΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ.....ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O masonos ΑΝΤΈΓΡΑΨΕ ΤΗΝ Υβέτ ... όπως Αμερική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Τουρκία τα βάζει κάθε μέρα μαζί μας, μας κάνει υβριδικό πόλεμο και ο Πάγκαλος τις γνωστές αρλουμπολογίες του (μην τα βάζουμε με την Τουρκία). Οι Τούρκοι μας κάνουν πόλεμο και εμείς κοιμόμαστε ολόρθοι. Πρόσεχε Πάγκαλε μην σου φύγει κανένα σαγόνι από το χασμουρητό και το ροχαλητό. Το κάνουν επίτηδες και τα ΜΜΕ παραπληροφορούν και κοιμίζουν τον Ελληνικό λαό ότι είναι όλα καλά. Να που δεν είναι, φαίνεται κάθε μέρα και πιο έντονα, όσο και αν προσπαθούν να τα καλύψουν-κουκουλώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μηπως θα πρεπει τα σοβαρα ιστολογια να μην μας αναφερουν καν τις στοματοκλανιες του ξεμωραμενου ανθελληνα?

    Σε τι μας βοηθατε ?

    ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    Περιφρονηστε τον, τον βλακα! Ας μιλα μονος του. Μην παιζετε το παιχνιδι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα σχόλια που κάνω σαν εισαγωγή θα βρεις και το λόγο που βάζουμε το άρθρο….

      Διαγραφή
  6. 1.Σ Κ Ο Π Ι Μ Ω Σ, προσέξτε το αυτό επιτέλους, ΣΚΟΠΙΜΩΣ καλούν τον κάθε Πάγκαλο, για να προκαλέσει και να ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΕΙ όσο κανείς άλλος, τά ΕΘΝΙΚΑ & πατριωτικά μας αισθητήρια!
    2.Γνωρίζουν άριστα ΠΟΙΟΣ είναι ο Πάγκαλος και ΤΙ "προβάλλει" στήν πολιτική ζωή του τόπου, απο τότε που κυκλοφορούσε ημίγυμνος με μία ...χλαμύδα και "αρχαιοελληνικά" σανδάλια την δεκαετία του '60, ως υπαρχηγός ενός αλλοπρόσαλλου δήθεν υπαρξιστού του Σίμου!
    3.Ε Π Ι Τ Η Δ Ε Σ κάνουν ότι μπορούν ώστε να "προβοκάρουν" ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ με τον πλέον άθλιο και ενοχλητικό τρόπο.
    4.Ανέκαθεν προσέβαλλε όχι μόνον την ίδια του τήν χώρα, αλλά και την οικογένειά του και τήν μνήμη του (δικτάτορος) παππού του και του επίσης αξιωματικού πατρός του...
    5.Αξίζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ την π ε ρ ι φ ρ ό ν η σ ή μας!
    (Όταν αρκετοί απο εμάς υπηρετούσαμε στις εσχατιές της Ελλάδος μας ως φανταράκια, ο "κύριος" αυτός ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ατελείωτα ως ναύτης, υπηρετώντας ...φαροφύλακας στον Πειραιά! Το 1959, όταν "όλα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η κακιά δεξιά"...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα παχύδερμα δεν έχουν τσίπα ούτε και τα πιάνουν ευαισθησίες!Ένα λοιπόν από αυτά τα παχύδερμα είναι και του λόγου του!Ανθέλληνες προδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!