Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Μ Α Ζ Ο Χ Ι Σ Μ Ο Σ, ή η απόλυτη παράδοση των Γερμανών;



AYTOKTONIKOI "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ", Ή ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ;
Ορισμένες εθελόντριες γυναίκες γερμανικής καταγωγής, προθυμοποιήθηκαν να φορέσουν ...ισλαμική μαντίλα! 
Και μάλιστα να κυκλοφορήσουν με αυτές, για 1 ώρα στους γερμανικούς δρόμους.

Αποτέλεσμα εικόνας για experiment with burka in Germany

Αποτέλεσμα εικόνας για experiment with burka in Germany

Πιο συγκεκριμένα σε ένα…πολυπολιτισμικό πείραμα (;) που έλαβε χώρα πριν μερικές ημέρες στην Γερμανία, μαθήτριες και καθηγήτριες από το 'Geschwister-Scholl' φόρεσαν ισλαμικές μαντίλες, παριστάνοντας για περίπου 1 ώρα τις μουσουλμάνες μετανάστριες!

Με αυτό το πείραμα ήθελαν τόσο να καταγράψουν τόσο τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις, που τους άφησε αυτού του είδους η….εμπειρία, όσο και την γενική εντύπωση που έκανε στους γηγενείς η θέα τις ισλαμικής μαντίλας. 

Σχετική εικόνα

«Το ένιωσα πραγματικά να έχει επίδραση πάνω μου, επειδή συνειδητοποίησα πως έχω τον ρατσισμό μέσα στο κεφάλι μου», είπε μπροστά στην κάμερα μία από τις Γερμανίδες που δέχθηκε δοκιμαστικά να κυκλοφορήσει με ισλαμική μαντίλα.

«Νομίζω πως το αισθάνομαι περισσότερο σαν να συγκεντρώνω τα βλέμματα. Είναι κάπως (ΜΟΝΟΝ ΚΑΠΩΣ;) περίεργο», παραδέχθηκε μία μικρότερη σε ηλικία Γερμανίδα.

Μάλιστα το εν λόγω πείραμα δεν θα σταματήσει, καθώς μαθητές και καθηγητές πρόκειται να συνεχίζουν να…συγκεντρώνουν τις εμπειρίες τους, αναφορικά με τα φαινόμενα ξενοφοβίας που τυχόν δέχονται οι μουσουλμάνες στην γερμανική κοινωνία. 

Το σχολικό αυτό πείραμα όπως ήταν φυσικά δεν άφησε ασυγκίνητα τα γερμανικά ΜΜΕ:

'βίντεο'


el.gr

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Ξερετε πολύ καλά ότι η Γερμανία είναι κάτι σαν κράτος υπο σιωνιστική κατοχή από το 1945. Οπότε δεν υπάρχει μαζοχισμός των Γερμανών, αλλά επιβολή διαλύσεως και αλλοιώσεως της γερμανικής φυλής από τους σιωνιστές. Γιαυτό κόψτε τις ειρωνείες, αυτά θα εφαρμοστούν και στην Ελλάδα συντομότατα. Εχθρός μας δεν είναι οι υπόδουλοι Γερμανοί, αλλά οι δυνάστες τους και δικοί μας δυνάστες. Εάν ξεφύγετε από τον αντιγερμανισμό σας και δείτε την πραγματικότητα ίσως να έχουμε μέλλον. Οσο θα κατηγορείτε τους Γερμανούς, οι δυνάστες των λαών θα κάνουν στο απυρόβλητο τις βρώμικες δουλειές τους, τρώγοντας με χρυσά κουτάλια εις υγείαν των γκοϊμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θά αντιπαρέλθουμε ανώνυμε κατά πρώτον, τις άστοχες εκφράσεις περί "ειρωνειών" και "αντιγερμανισμού". Κατόπιν θα παρατηρήσουμε ότι η μετάδοση γεγονότων και μάλιστα όπως ακριβώς μεταφέρονται απο τον εκεί Τύπο, είναι για να αντιληφθούμε και εδώ, πώς ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, οι ευρέως γνωστοί κυρίαρχοι θα περνούν ευκόλως και ανέτως τους δολίους σχεδιασμούς τους, όπως θα αντιλαμβάνεσθε.
    Και κάτι ακόμα. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό Γερμανών που ΑΓΝΟΟΥΝ παντελώς το ΤΙ έχει υπογράψει και ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ...χειροπόδαρα (από τις ΗΠΑ) η μεταπολεμική ηγεσία τους, μιλώντας για τον πρώτο ηγέτη της τον Κόνραντ Αντενάουερ.
    Ούτε έχουν ιδέα τί άκρως αποκαλυπτικά έγραψε ο Γερμανός στρατηγός Γκ.Χέλμουτ Κομόσσα (ήδη μακαρίτης εδώ και λίγες εβδομάδες) στο βιβλίο του, που ΔΕΝ επετράπη να τυπωθεί στην χώρα του, αλλά εξεδόθη στην Αυστρία...
    Νά είστε πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!