Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΚΟΥΛΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ: ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΑΡΙΑ ! ! !

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ (ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ) ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ...ΦΩΦΟΥΛΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Το έχει επαναλάβει βεβαίως κι άλλες φορές στο παρελθόν, σε χρόνους ανύποπτους, αλλά ετούτη τη φορά είναι διαφορετικά τα πράγματα, καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές κι ότι λέει ο καθένας καταγράφεται. 
Αναφέρομαι στην κυνική ομολογία του Κούλη Νουδούλη, κατά την σημερινή του συνέντευξή στο «Πρώτο Θέμα», πως «και με αυτοδυναμία, θα ζητήσω συνεργασία με άλλα κόμματα». Που, διόλου τυχαία, είναι και ο τίτλος της συνέντευξης…

Είναι δε προφανές, ότι τα «άλλα κόμματα» από τα οποία θα ζητήσει συνεργασία ο Κούλης, είναι το εξής… ένα: το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, καθότι στην επόμενη βουλή τα κόμματα θα είναι πέντε και για πολλούς και διαφόρους λόγους δεν μπορεί (τουλάχιστον για την ώρα…) να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ και βέβαια, ποτέ και σε καμμία περίπτωση με την Χρυσή Αυγή.

Να την θυμάστε καλά αυτή την δημόσια ομολογία του Κούλη, για να την… τρίψετε στη μούρη των δήθεν «ακροδεξιών» κομματαρχών – παπαγάλων της Νουδούλας, που προεκλογικά θα ζητούν «ψήφο στην ΝΔ για πρωτιά και αυτοδυναμία, για να φύγει ο Τσίπρας και να μην αναγκαστεί ο Κυριάκος να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ.
 
Και μετά βλέπουμε»!

https://ethnikismos.net/2018/11/04/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7%CF%83-%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%89-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!