Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Εκτόξευση του χρέους των Η.Π.Α. - Άλλος ένας λόγος, έκτος από το βραχύβιο δολάριο, που πιέζει την Αμερική για να δημιουργήσει παγκόσμιο γεγονός.

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Έχουμε πει ΠΟΛΛΕΣ φορές ότι το δολλάριο δεν έχει χρόνο… πιέζεται έντονα από τις BRICS οι όποιες το αφαιρούν από τις εμπορικές συναλλαγές τους. Επομένως, χάνει την αξία του σαν αποθεματικό νόμισμα και μοιραία θα διαλυθεί και μαζί του η οικονομία της υπερδύναμης Αμερικής. Γι’ αυτό λοιπόν η Αμερική θα δημιουργήσει ένα παγκόσμιο γεγονός (ΕΔΩ) για να κρυφτεί πίσω από αυτό. Μπορεί να είναι μια παγκόσμια χρηματιστηριακή κρίση, ίσως να είναι η σχεδιαζόμενη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΔΩ) και τέλος ένας Παγκόσμιος Πόλεμος. Εκτιμώ θα είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών με μια συγκεκριμένη σειρά…. Χρηματιστηριακό κραχ, διάλυση της Ευρώπης… και τέλος Παγκόσμιος Πόλεμος! - Δείτε και ΕΔΩ

Να μελετάτε τα ''ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ'' (εμπλουτίζονται συνεχώς) στο τέλος καθώς όλα είναι μια αλυσίδα!
.

Επενδύσεις & Αγορές

Οι Δημοκρατικοί επέστρεψαν στο Κοινοβούλιο των Η.Π.Α. – οπότε ο πρόεδρος και το κόμμα του δεν έχουν πλέον καμία πιθανότητα μείωσης περαιτέρω των φόρων, για τα επόμενα δύο χρόνια. Ήδη πάντως από το ξεκίνημα της προεδρίας του κ. Trump το δημόσιο χρέος αυξήθηκε κατά περίπου 1,4 τρις $ στα συνολικά 21,2 τρις $, όταν ο Obama το βρήκε κάτω από 10 τρις $.
 
Όπως φαίνεται τώρα από το γράφημα, το κόστος του χρέους το 2018, οι τόκοι δηλαδή, θα πλησιάσουν τα 550 δις $ – το διπλάσιο από το ελληνικό ετήσιο ΑΕΠ. Με δεδομένο δε πως τα έσοδα των Η.Π.Α. υπολογίζονται στα 3,33 τρις $ ετησίως, οι τόκοι θα φτάσουν στο 16,5% των εσόδων, όταν στην Ελλάδα για σύγκριση είναι στο 12%. Ως εκ τούτου αρκετοί φοβούνται πως η υπερδύναμη θα οδηγηθεί στην παγίδα του χρέους – με την έννοια πως το κόστος των τόκων θα συνεχίσει να αυξάνεται, μαζί με την άνοδο των επιτοκίων στις αγορές ομολόγων.

Μία χώρα όμως, η οποία διαθέτει το μακράν νούμερο ένα παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, ενώ πληρώνει όλα της τα χρέη με το δολάριο που η ίδια εκδίδει, δεν χρεοκοπεί ποτέ – ενώ ασφαλώς δεν πρόκειται ποτέ να εξοφλήσει τους ξένους πιστωτές της, ούτε να χάσει αμαχητί τα τεράστια πλεονεκτήματα της. Επομένως, οι ανησυχίες που διατυπώνονται δεν είναι καθόλου λογικές – με μοναδική εξαίρεση τον κίνδυνο να οδηγηθεί σε πληθωρισμό, για την αντιμετώπιση του οποίου δεν έχει επαρκή όπλα.

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν υπάρχει πιθανότητα πληρωμής. Οι κορυφαίες πέντε χώρες με το υψηλότερο χρέος - Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

 

Κατάσταση πανικού: Το ΔΝΤ προειδοποιεί για ταχείαοικονομική κρίση λόγω του χρέους



Ολοταχώς για παγκόσμιο κραχ -Πως εμπλέκεταιη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ 

 

 

Ida Magli: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκεγια να καταστρέψει την Ευρώπη και να φέρει την Νέα Παγκόσμια Τάξη» 

 

Φουσκωμένο μπαλόνι έτοιμο να σπάσει: Ο Trump ονόμασε την μεγάλη απειλή της Αμερικής ... την FED !!!!!!

 

"Ο εφιάλτηςτων Βρυξελλών": Ο Trump θα βοηθήσει την Ιταλία να καταστρέψει τηνΕυρωπαϊκή Ένωση;

 

 

Γιατί οι κεντρικές τράπεζες γεμίζουν τα θησαυροφυλάκιά τους με χρυσό

Από το 1988 το περιοδικό Economist ‘’πρόβλεψε’’ ότι το 2018 θα ‘’καούν’’όλα τα νομίσματα και θα έρθει το ψηφιακό νόμισμα ‘’ΦΟΙΝΙΚΑΣ’’ της ΠαγκόσμιαςΔιακυβέρνησης! – ΟΛΑ στημένα δεκαετίες πριν!!!!!!!!! 

 

 

Η επιλογή του Γιουάν από την Ρωσία για την αποδολαριοποίηση τηςοικονομίας της επέφερε την κατάρρευση της παγκόσμιας ηγεμονίας του νομίσματοςτων ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!