Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Εδώ κωλοχανείο εδώ κωλοχανείο...

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Η μεγάλη παραμύθα του Πολυτεχνείου για να στηθεί η μεταπολίτευση της μεγάλης προδοσίας...δείτε και ΕΔΩ

Σχόλιο Διόδοτου: Θυμάμαι.. 9 χρονών τότε, τους γονείς μου και τους γονείς των συμμαθητών μου, να λένε "Κοίτα.. ο Μαστοράκης κάλεσε τους φοιτητές στην εκπομπή του στην τηλεόραση..για να τους συλλάβουν στη συνέχεια οι δικτάτορες". Ρε τί σανό ξέρανε πάντα να μάς ταΐζουν οι οβριοπράκτορες της θείας-ι-έι... Ήταν όλα ένα κόλπο για να διαφημιστούν στο λαό οι νεαροί πρακτορίσκοι φοιτητές και να εξασφαλιστεί η επιτυχία της πανελλήνιας πρεμιέρας του έργου... Μόνο που είπαμε.. δεν μοιραζόταν ποπ-κορν και τσιπς στο φιλοθεάμον κοινό.. αλλά σανό.

Εάν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο, οι συγγενείς τους θα ήταν εκατοντάδες και θα παρέλαυναν κάθε χρόνο από εφημερίδες και κανάλια.

 

Πριν απο 27 χρόνια χάθηκε ο Μπεν, το μωρό ενός ζεύγους απο τη Βρετανία που παραθέριζε στην Κω . Έκτοτε στην υπόθεση αναφέρθηκαν χιλιάδες άρθρα και εκατοντάδες εκπομπές. Το ίδιο και με τον Αλέξη από τη Βέροια που εξαφανίστηκε. Οι οικογένειες τους παρέλασαν χιλιαδες φορες μπροστά από τις κάμερες.
Για τους δεκάδες νεκρούς του Πολυτεχνείου διαπιστώνουμε οτι δεν έγινε καμία έρευνα ποτέ. Μόνο οι συγγενείς τους που θα έπρεπε να είναι εκατοντάδες θα έπρεπε να παρελαύνουν κάθε χρόνο απο εφημερίδες και κανάλια. Αυτοι οι νεκροί του Πολυτεχνείου σαν να φύτρωσαν από το πουθενά, αγωνίστηκαν και πέθαναν και δεν υπάρχει πίσω τους ούτε ένας συγγενής , ούτε τα προσωπικά τους αντικείμενα ,ούτε οι διευθύνσεις τους, ουτε αριθμοί ταυτότητας,ούτε κληρονόμοι της περιουσίας τους.

Όταν ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα ,το 1990 είχαν περάσει μόλις 16 χρόνια απο τον θάνατο όλων αυτών. Η τηλεόραση γεμάτη “αριστερούς” και ΚΝΙΤΕΣ με τον μέγα Δημοκράτη Λαμπράκη να ηγείται στα ποσοστά δεν έψαξαν ποτέ αυτούς τους συγγενείς των ηρώων…που άνετα θα μπορούσαν να τους εκμεταλλευτούν για τηλεθέαση, για ψηφοθηρια για να τους κανουν βουλευτές (βλέπε αδερφό Παναγούλη).

https://grothia.gr/wp-content/uploads/2018/11/ean-ypirchan-nekroi-sto-polytechneio-oi-syggeneis-toys4.jpg

Πόσα ντοκιμαντερ , πόσες έρευνες και πόσες συνεντεύξεις με συγγενείς των νεκρών του Πολυτεχνείου είδαμε;
Δεν θυμάμαι προσωπικά κανένα. Κρύβονται μέχρι σήμερα οι συγγενείς τους; Κρύβουν τους τάφους τους; Κρύβουν τις διευθύνσεις όπου έμεναν; Που είναι οι μάνες τους να οδύρονται μπροστά στις κάμερες του θρυλικού Mega και της Κορομηλά; Γιατί να μην οδύρονται κατά του φασισμού όπως οι μάνες του Γρηγορόπουλου και του Φύσσα;


Από αυτά και μόνο η υπόθεση των νεκρών του Πολυτεχνείου βρωμάει.
Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα. Δεν πεθαίνεις κι εξαφανίζονται μαζί σου οικογένειες, περιουσίες κλπ.
Μέχρι και τα κόκκαλα των αγνοουμένων της Κύπρου βρέθηκαν και ταυτοποιήθηκαν .Στην Ελλάδα ξέρουν μονο τα ονόματα των νεκρών αλλά δεν βγαίνει ΚΑΝΕΝΑΣ συγγενής τους, δεν μας δείχνουν τους τάφους τους ή τα σπίτια τους να διασταυρώσουμε κι εμείς οι μη επαγγελματίες.

 

Να παρέμειναν μυστικά όσο υπήρχε Χούντα .. θα ηταν λογικό Αλλά να παραμένουν όλα μυστικά μετα από τόσες απανωτές Σοσιαλιστικές Επαναστάσεις που βιώνουμε απο το 1981 και ύστερα …είναι πολύ ύποπτο.

Το τι έγραφαν οι πράκτορες δημοσιογράφοι εκείνη την εποχή που οι επικυρίαρχοι έδωσαν εντολή να φύγει ο Παπαδόπουλος…δεν το λαμβάνω υπόψη γιατί ακόμα και η Γαλλική Επανάσταση βασίστηκε σε τέτοια fake news για δήθεν νεκρούς στη Βαστίλη. Είναι κλασική συνταγή δημιουργίας οργής στις μάζες…που βγαίνουν στους δρόμους και μετά κάποιοι κρυμμένοι ελεύθεροι σκοπευτές σκοτώνουν αθώους και ή ορχήστρα των ΜΜΕ ενοχοποιεί την κυβέρνηση που θέλουν να ανατρέψουν οι τοκογλύφοι.

Εαν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο, οι συγγενείς τους θα ήταν εκατοντάδες και θα παρελαυναν κάθε χρόνο απο εφημερίδες και κανάλια9

Εγώ θέλω να δω την Τατιάνα ,τον Παπαχελά, την ΕφΣυν τον Ριζοσπάστη,την Αυγή να βρουν τους συγγενείς τους, τους τάφους τους, να γίνει ταυτοποίηση DNA, να δουμε τι έγινε με τις περιουσίες τους, με την εφορία τους ειδικα…γιατί η άτιμη η ζωή και οι φιλοι μπορεί να σε ξεχάσουν…οι τοκογλύφοι όμως ποτέ.

Το να τιμούν τα δήθεν θύματα της CIA και του ΝΑΤΟ οι σημερινοί πράκτορες της CIA και του ΝΑΤΟ είναι αισχρό μεν αλλά τόσο αυτονόητο για όσους έχουν αντιληφθεί την παράσταση.


πηγή
 

2 σχόλια:

  1. Τιμήθηκε ο Διόδοτος με αρκετές αναρτήσεις του αυτές τις ημέρες,
    από το υπερ-αξιοσέβαστο ιστολόγιό σας το οποίο θαυμάζω για τον δυναμισμό του και για τις εκπομπές του κυρίου Βασιλειάδη βεβαίως βεβαίως!

    ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΊΑ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ,
    και για των πολύ καλών φίλων Ευαγγελίας κ Σοφίας Βλάχου, και για του Διηνέκη, και για αρκετών άλλων που κατόπιν ενδελεχούς ερεύνης εμπιστεύομαι.

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά είστε πάντα καλά!
      Πρώτα ο Θεός, ο ΑΓΩΝΑΣ συνεχίζεται και μάλιστα α σ τ α μ ά τ η τ α !

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!