Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΟΜΑΛΟΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙ (!!!) και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ! Καί ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ότι ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ...ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!





Η συντριπτική πλειοψηφία (80% και πάνω) των Σομαλών που ζουν στη Σουηδία έχουν καλή διαβίωση. Ωστόσο, ισχυρίζονται ότι υφίστανται ...διακρίσεις, και ότι οι υπηρεσίες πρόνοιας «καταχρώνται την εξουσία τους».

Αποτέλεσμα εικόνας για χέρι ζητιάνου


Αποτέλεσμα εικόνας για σουηδική σημαία


Όπως υποστηρίζει μια γυναίκα: «Είναι άδικο. Δικαιούμαστε (!!!!!!!!;;;;;;;;) ένα σπίτι. 
Όλοι (;;;) έχουν δικαιώματα στη Σουηδία. 
Όλοι γνωρίζουν τα δικαιώματα που έχουν εδώ».



Όλα αυτά απαιτούν με θράσος οι Σομαλοί, την ίδια στιγμή οι άστεγοι και οι ηλικιωμένοι στην Σουηδία, εξαρτώνται από τις ανθρωπιστικές οργανώσεις, έστω και για να φάνε ένα κανονικό γεύμα την ημέρα. 



Αυτοί λοιπόν οι οποίοι θα έπρεπε να διαμαρτύρονται είναι οι Σουηδοί φορολογούμενοι, από των οποίων τις εισφορές ζουν και απολαμβάνουν προνόμια οι τεμπέληδες Σομαλοί. 
Αυτοί και μόνο πρέπει να βγουν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν.



Αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν σε όσες χώρες θέλουν να είναι πρωτοπόρες στον πολυπολιτισμό και την ισλαμοποίηση...



Αρκετά με τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των κάθε λογής απρόσκλητων εισβολέων. 
Όσο τους δίνεις, τόσα περισσότερα ζητάνε. 
Ευρώπη ξύπνα, ο χρόνος σου τελειώνει!


Κορίνα Πενέση

https://ethnikismos.net/2018/11/15/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B7%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!