Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ! Φ Ρ Ι Κ Η ....

ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ !!!

ΤΟ ΣΟΪ "ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Α Σ Υ Ν Α Ρ Τ Η Τ Ο Σ (ΕΠΙΕΙΚΩΣ!) ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΙΝ "ΛΙΓΟ" ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ; ; ;


ΜΑ, ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ κ.ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ, ΟΤΙ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΡΙΖΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21, ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΗΛ.ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ 'ΣΚΑΪ' ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ; ; ;

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΧΑ, ΑΥΤΟ
ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ;

(ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ;
ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ...
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕ-ΚΑ-ΘΑ-ΡΑ  Α Υ Τ Ο Κ Τ Ο Ν Ι Κ Ο Σ !

Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α !

Η (πολυσυζητημένη και προπαντός ατελέσφορη) διεύρυνση της (ψευδο-δεξιάς) 'Νέας Δημοκρατίας' συνεχίζεται "δυναμικά" και από χθές Τρίτη 13η Νοεμβρίου, σηματοδοτείται με την συμπόρευση του ...Πέτρου Τατσόπουλου και του Αντώνη Πανούτσου (πότε ήταν δεξιός αυτός;) στην παράταξή μας. 


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ




Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Τους καλωσορίζω στην μεγάλη (;) προσπάθεια (;;;) να αλλάξουμε (!) την Ελλάδα. 
Μαζί μπορούμε. ….Κούλης

ΕΤΣΙ, ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΦΩΤΕΙΝΕΣ" ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ!
Π Ο Τ Ε  ΤΗΣ!

Σχετική εικόνα
ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΒΒΑΤΑ ΣΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ
ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...
[Όλα αυτά εντάσσονται στην υπερπροσπάθεια του Κούλη για να ...ξαναβγεί - με τά τσαρούχια κιόλας! - ο Τσίπρας].

[Πηγή:Ορισμένα στοιχεία από 'ίχνος']

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΑΪΚΟ ΓΝΩΜΙΚΟ: "Μ' ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ"....

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΑΣ ΝΟΥΔΟΥ!
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΑ Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ ΝΟΥΔΟΥ!
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΚΥΡΟΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ" = ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.

    Αντε να ξυπνάνε και οι τελευταίοι δεξιοί που απέμειναν στην και με την βούλα του νόμου πλέον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΟΪΚΗ ΝΟΥΔΟΥ.
    Τι λένε οι “””””””δεξιοί”’’’’’’’’’’;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!
    ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!
    ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!
    ΤΡΕΞΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

    “Ο προδότης του πατριωτισμού είναι ο εθνικισμός

    Πρέπει κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους γύρω από τη δολοφονία του Κατσίφα από τους αλβανούς κομάντος. Λυπούμαστε που θα στεναχωρήσουμε ορισμένους σχολιαστές που θα ήθελαν να γίνουμε Χρυσαυγίτες αλλά δεν είμαστε τέτοιοι. Σεβόμαστε την άποψη όλων, όμως, το Antinews δεν ήταν ποτέ ακραίο και τόλμησε να συγκρουστεί όταν κάτι θεόμουρλα εθνίκια νόμιζαν ότι μπορούν να σηκώνουν μια ναζιστική σημαία και ταυτόχρονα να το παίζουν κι ελληναράδες.
    Ναι λοιπόν. Ο μεγαλύτερος εχθρός, ο προδότης του πατριωτισμού είναι ο εθνικισμός.
    Κι εμείς είμαστε ή πρέπει να είμαστε πατριώτες, όχι εθνικιστές.

    ...
    Άλλο, όμως, να διεκδικείς καθημερινά να βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων εκεί, κι άλλο να βουτάς ένας Καλάσνικοφ και να το παίζεις Ράμπο. Άλλο να είσαι πατριώτης κι άλλο να είσαι μέλος της ΜΑΒΗ και να έχεις σχέσεις με Χρυσαυγίτες.

    Άλλο να σέβεσαι και να προστατεύεις τη σημαία σου κι άλλο να την χρησιμοποιείς για να κάνεις το κομμάτι σου. Στο χωριό την ημέρα της δολοφονίας του Κατσίφα υπήρχαν εκατοντάδες σημαίες της Ελλάδας. Κανείς δεν τις πείραξε, κανείς δεν έθεσε θέμα εορτασμού με την παρουσία μάλιστα της υπουργού Πολιτισμού.
    Το πράγμα ξέφυγε όταν ο Κατσίφας άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Μπορούσαν να τον συλλάβουν. Πιθανότατα, να του ρίξουν πέντε δακρυγόνα, να τον αφοπλίσουν. Τον δολοφόνησαν, όμως, για να στείλουν μήνυμα και σε άλλους να μην κάνουν τσαμπουκάδες. Τα πράγματα είναι απλά, όπως απλό είναι και κάτι ακόμη. Ο Κατσίφας δολοφονήθηκε αλλά δεν είναι ήρωας.
    … Αν είναι κάθε φορά που πεθαίνει κάποιος να τον τιμάμε με ενός λεπτού σιγή, τότε πάει το Κοινοβούλιο θα ξεφτιλιστεί. Θα ζητά και η Χρυσή Αυγή να γίνουν ήρωες ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι κι αν έχουν έναν αντιπρόεδρο στη Βουλή θα κάνουν ενός λεπτού σιγή και όλα μια χαρά.
    ….”
    Antinews

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΟΪΚΗ ΝΟΥΔΟΥ.


    Σχόλιο ,
    “'Απαξ αριστερός για πάντα αριστερός ήγουν εθνομηδενιστής άθεος και μισέλληνας.
    Το περιοδικό ΑΝΤΙ άλλωστε μέχρι που σταμάτησε να εκδίδεται ήταν ένα αριστερό περιοδικό, φουλ της μεταπολίτευσης.”

    Απάντησις
    “Εννοείται πως το Antinews είναι συνέχεια του ΑΝΤΙ και είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό. Το ΑΝΤΙ εξέφραζε πάντα την πρωτοπορία και τον πατριωτισμό και το ίδιο προσπαθεί και το Antinews.
    Άλλοι μας κόλλησαν την ταμπέλα του ακροδεξιού - εθνικιστή λόγω της στήριξης που παρείχαμε στον Σαμαρά …
    Ωστόσο δεν πρόκειται να απολογηθούμε σε κολλημένα μυαλά όπως το δικό σου, που ακόμα προσπαθούν να διχάσουν τον κόσμο με αριστερές και δεξιές ταμπέλες. Αυτή είναι η βασική διαφορά πατριώτη - εθνικιστή αν δεν το έχεις καταλάβει.
    Και είναι αυτός ο διχασμός που επισκιάζει τους πραγματικούς πατριώτες, είτε δεξιούς είτε αριστερούς, ταυτίζοντάς τους με εθνίκια και χρυσαυγίτες, επιτρέποντας έτσι στον αριστεροδεξιό λαϊκισμό να καταστρέφει την πατρίδα.
    Θα έρθει όμως η στιγμή που θα ενωθούν τόσο οι δεξιές όσο και οι αριστερές πατριωτικές - προοδευτικές δυνάμεις, με εθνικιστές και λαϊκιστές να οδηγούνται στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
    ΥΓ. Όταν θα αναφέρεσαι στο ΑΝΤΙ θα στέκεσαι ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεν μπορείς να ακυρώνεις μια ανιδιοτελή προσφορά 40 ετών στον τόπο με ένα τσιτάτο. Άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα.

    http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/o-prodotis-tou-patriotismou-einai-o-ethnikismos/10.128914

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!