Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΕΙΣΤΕ Π Α Λ Ι Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι ! Γιατί στο σπίτι του δασκάλου; Οι θρασύδειλοι αιμοβόροι υπάλληλοι του ναρκέμπορα Ράμα...

ΔΕΝ  Τ Ο Λ Μ Η Σ Α Ν  ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ!
Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε !
Τ Ω Ρ Α !



Οι θρασύδειλοι αιμοβόροι υπάλληλοι του (μεγαλο-)ναρκέμπορα Ράμα, δεν αρκέστηκαν στο αίμα του λεβέντη που εκτέλεσαν, σήμερα 15η Νοεμβρίου, 11 η ώρα το πρωΐ μπήκαν στο σπίτι του Δασκάλου στους Βουλιαρατες, ξεσήκωσαν τα πάντα, με πρόφαση ότι ψάχνουν την ...σημαία την μεγάλη του (εθνομάρτυρος) Κωνσταντίνου !

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΤΣΙΦΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΤΣΙΦΑ
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ & ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ
ΡΑΜΑ; ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΡΩΣΕΤΕ ΜΕ
ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ
ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!


Γιατί είδαν στα 'βίντεο', ότι τη σημαία την κράταγε μπροστά ο γαμπρός του, τον οποίο προσήγαγαν το βράδυ της κηδείας στο τμήμα Αργυροκάστρου από την Κακαβιά που τον συνέλαβαν με τους άλλους Βορειοηπειρώτες.

Το παλλικάρι είναι πλέον Ελλάδα αλλά οι κάτοικοι του χωριού αβοήθητοι πάλι, βορά στα χέρια των δολοφόνων που συνεχίζουν να απειλούν και να εκφοβίζουν!

Την ΣΗΜΑΙΑ, ανόητοι, δεν θα τη βρείτε ΠΟΤΕ, εξ άλλου είναι η πρόφασή σας, αφήστε τα γερόντια ήσυχα την έχουμε Ελλάδα την ΣΗΜΑΙΑ, κειμήλιο εθνικό να θυμίζει τη θυσία ενός εθνομάρτυρα που ακόμα νεκρός σας απειλεί!!! 

Θα σηκωθεί ξανά, στη μνήμη του, όταν γίνει η Ένωση με τη μητέρα Πατρίδα και τον δικαιώσουμε!!!

Οι άχρηστοι που κάνουν ότι μαλώνουν μέσα στην Βουλή για την συνταγματική αναθεώρηση, την άλλη μεγάλη απάτη τους, θα κάνουν κανένα διάβημα έστω για την παραβίαση ασύλου και την τρομοκρατία που υφίστανται οι γηγενείς Έλληνες της σκλαβωμένης Ηπείρου;;;

(Στην φωτο οι δυο σημαίες που έβαλε ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και υπερασπίστηκε με τη ζωή του όταν του αφαίρεσαν αυτή δεξιά. )

https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2018/11/blog-post_732.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!