Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Ο Π.ΝΕΡΟΥΔΑ Ο ...«ΣΟΦΟΣ» της αριστεράς, Β Ι Α Σ Τ Η Σ ΗΤΑΝ και ΑΥΤΟΣ!



(ΜΠΑ!
"Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο"!
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ;;;)
Ένας εκ των αγαπημένων ποιητών της εγχώριας μαρξιστικής κουλτούρας ( το ποίημα του οποίου «Canto General» – «κάντο χενεράλ», έχει μελοποιήσει ο Μίκης Θεοδωράκης…), είναι ο Χιλιανός μαρξιστής Πάμπλο Νερούδα, τον οποίο εμφανίζουν ως «σύμβολο της αντίστασης στα δικτατορικά καθεστώτα».
Αποκρύπτοντας τι  κ ά θ α ρ μ α   υπήρξε!

Αποτέλεσμα εικόνας για παμπλο νερουδα
Όμως, οι Χιλιανοί και οι Χιλιανές ξέρουν!

Αποτέλεσμα εικόνας για παμπλο νερουδα

Την απόφαση, λοιπόν, να μετονομαστεί το αεροδρόμιο του Σαντιάγο σε «Αερολιμένας Πάμπλο Νερούδα», έλαβε η Κάτω Βουλή της χώρας, με το σκεπτικό ότι «κάνει όλους τους Χιλιανούς ...υπερήφανους. 
Το όνομά του πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι επισκέπτες όταν έρχονται στη χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για παμπλο νερουδα

Ωστόσο, η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει οργή στις γυναικείες οργανώσεις της χώρας, γιατί το «σύμβολο» ήταν καθ’ ομολογία του  β ι α σ τ ή ς!

Πιο συγκεκριμένα, παραδέχεται στα απομνημονεύματά του τουλάχιστον έναν βιασμό, μιας φτωχής και ανυπεράσπιστης καμαριέρας σε ξενοδοχείο της Κεϋλάνης (πρόκειται για την σημερινή Σρι Λάνκα), στην οποία ο Νερούδα ήταν διπλωμάτης.

Αυτά είναι τα πρότυπα που εκτιμούν και προβάλλουν οι μαρξιστές!
Σχετική εικόνα
Ο Π.ΝΕΡΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ
ΣΑΛΒΑΔΟΡ ΑΛΛΙΕΝΤΕ, ΠΟΥ TON ΕΡΡΙΞΕ Η 'C.I.A.'...
https://ethnikismos.net/2018/11/24/%CE%BF-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B1-%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%83-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B7%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CF%85/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!