Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕΣΩ ΙΔΙΩΤΩΝ!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   Πρόκειται για ξεκάθαρη εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού της χώρας  COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ)  με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ.
Άρθρο της Μαριλένας Κατσινοπούλου στην εφημερίδα «Εμπρός»

Πρόκειται για τον οργανισμό ΟΥΜ, τμήμα της Δικηγορικής Εταιρείας BCLA, ο οποίος πα­ρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες σε λα­θρομετανάστες και «πρόσφυγες». Δημιουργήθηκε ώστε οι αλλοδαποί που μένουν στην Ελλάδα να έχουν πρόσβα­ση σε υπηρεσίες και συμβουλές από εξειδικευμένους δικηγόρους, νομικά και διοικητικά στελέχη. Όπως γράφει και το ίδιο το προφίλ του οργανισμού: «ένας άνθρωπος που

βρίσκεται χιλιόμε­τρα μακριά από την πατρίδα του, δι­καιούται ειλικρινή και τίμια εξυπηρέτη­ση». 
 Οι κύριες υποστηρικτικές υπηρεσίες του οργανισμού είναι:


– Άδεια Διαμονής
– Ιθαγένεια
– Άσυλο
– Σεμινάρια για τη Συνέντευξη Πολι­τογράφησης
– Ασφάλεια Υγείας για την Άδεια Διαμονής
– Μεταφράσεις όλων των εγγράφων με επικύρωση για οποιαδήποτε νόμιμη χρήση

Σύμφωνα με το προφίλ του οργανι­σμού έχει αναλάβει ήδη 18.152 υποθέ­σεις, ενώ οι 17.128 πελάτες δηλώνουν ευχαριστημένοι. Πρόκειται, δε, για πα­ρακλάδι της δικηγορικής εταιρείας BCLA, η οποία ασχολείται με το Διοι­κητικό Δίκαιο, το Εργατικό – Ασφαλι­στικό Δίκαιο, δηλώνοντας πως έχει εξειδίκευση στην διεκδίκηση περικοπών συντάξεων, το Εμπορικό Δίκαιο, το Οι­κογενειακό – Κληρονομικό Δίκαιο αλ­λά και το Στρατιωτικό Δίκαιο.

Με λίγα λόγια, η δικηγορική εται­ρεία διευρύνθηκε και καθώς υπήρχαν τα ανάλογα τμήματα για την εξυπηρέ­τηση των νομικών υποθέσεων που αφο­ρούν Έλληνες πολίτες, ασχολείται πλέ­ον με τα θέματα των λαθρομεταναστών, με το αζημίωτο φυσικά.

Ασχέτως με την ενασχόληση της εν λόγω εταιρείας με τις διάφορες ελληνοποιήσεις που λαμβάνουν χώρα στην Πα­τρίδα μας, διαβάζοντας την ιστοσελίδα τους, κατανοούμε το πόσο εύκολο είναι πλέον να γίνει κανείς «Έλληνας» και να διεκδικήσει πολλαπλά δικαιώματα χω­ρίς να έχει ξοδέψει ούτε δεκάρα στα δημόσια ταμεία της Χώρας μας. Επι- προσθέτως, η ιστοσελίδα δεν αναφέρει πουθενά την ελληνική υπηκοότητα, πα­ρά την ιθαγένεια, δηλαδή την μετατρο­πή ενός λαθρομετανάστη σε Έλληνα στο αίμα, κάτι που παραβαίνει ακόμα και τους νόμους της ίδιας της φυσικής.

Περαιτέρω, όσον αφορά την άδεια διαμονής, η ιστοσελίδα δεν την προτεί­νει, καθώς όπως αναφέρει η ιθαγένεια δίνει πολλά περισσότερα δικαιώματα και χρειάζεται πληρωμή μόνο μία φορά. Ένας λαθρομετανάστης μπορεί να γίνει Έλληνας πολίτης με 100€ αν είναι ομο­γενής, ανιθαγενής (δεν έχει επίσημα κα­μία ιθαγένεια άλλης χώρας) ή πολιτικός πρόσφυγας, είτε φοίτησε σε ελληνικό σχολείο. Επίσης, με 700€ αν έχει ζήσει νόμιμα στην Ελλάδα για 7 χρόνια.

Με την απόκτηση της ελληνικής ιθα­γένειας ο λαθρομετανάστης μπορεί να εξυπηρετείται από τα ΚΕΠ, να μετακι­νείται ή να ζει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να ταξιδεύει στην Αμερική με το πολύ 1000 ευρώ! Ειδική κατηγορία εί­ναι τα παιδιά των λαθρομεταναστών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα με πιο εύκολες και οικονομικές διαδικασίες. Κανείς, λοιπόν, δεν χρειάζεται να ανα­ρωτιέται πως μια γυναίκα λαθρομετα­νάστης έγκυος αποφασίζει να κάνει το ταξίδι προς την Ελλάδα και να γεννήσει στην Χώρα μας. Είναι πολλά τα οφέλη τελικά…

Όσον αφορά δε, την συνέντευξη που πρόκειται να δώσουν οι λαθρομετανά­στες για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, η ιστοσελίδα αναφέρει τα εξής:

«Θέλετε την ιθαγένεια αλλά σκέφτε­στε την συνέντευξη; Στον ΟΥΜ έχουμε την λύση! Η έμπειρη ομάδα μας διοργανώνει σεμινάρια λίγες ημέρες πριν την συνέντευξη σας και σας προετοιμάζει κατάλληλα για να μην έχετε κανένα πρόβλημα την ημέρα που θα δώσετε την συνέντευξη! Σας παρέχουμε προε­τοιμασία για τη συνέντευξη με σεμινά­ρια διαμορφωμένα από επαγγελματίες που ειδικεύονται στα ζητήματα ιθαγέ­νειας με ύλη που δημιουργούν και ανα­νεώνουν συνέχεια έμπειρα στελέχη ώστε να απαντήσετε σε ΚΑΘΕ ερώτη­ση που θα σας κάνουν. Τα σεμινάρια διοργανώνονται πάντα κοντά στην ημε­ρομηνία της συνέντευξης για να έχετε μελετήσει πρόσφατα, χωρίς να ξεχύσε­τε ούτε μία πληροφορία!»

Όσον αφορά τα θέματα για τον στρατό, ο οργανισμός σε συνεργασία με την δικηγορική εταιρεία BCLA, εγγυάται πως ο λαθρομετανάστης δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα εφόσον αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια!

Όλα αυτά, χωρίς φυσικά να ξέρουμε εάν ο συγκεκριμένος οργανισμός είναι νόμιμος ή όχι, είναι μέτρα που έχουν ψηφιστεί από την ελληνική Βουλή. Εί­ναι τροπολογίες σε νομοσχέδια που έχουν υπερψηφιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ. Είναι μέτρα που μοναδικό σκοπό έχουν να βάλουν μια ταφόπλακα σε καθετί ελληνικό, να ελληνοποιήσουν κάθε αλλόφυλο και αλλόπιστο, και σε μερικά χρόνια οι λαθρομετανάστες να υπερβαίνουν κατά πολύ τους πραγματι­κούς Έλληνες πολίτες. Θα τους αφήσουμε;

THE SECRET REAL TRUTH


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!