Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Πως είσαι σίγουρος ότι δεν χρησιμοποιούν και “Crisis Actors” για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και σε άλλα ζητήματα ;

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Το άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει ΕΔΩ θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα το επόμενο άρθρο.
 
Μεχρι και “χτές” δεν θέλαμε να δεχθούμε οτι η Ελιτ δημιουργεί false Flags για να πετύχει την ανάλογη δoση φόβου και ψυχανάγκασμου στην ανθρωπομαζα !

Μας πηρε πολυ αιμα απο μπογια και χιλιάδες στημένα τρολλ της Υπερόντητας πληροφορίας για να σας δείξουμε οτι το μεγαλύτερο ποσσοστο των “μακελειών” ειναι ενα καλοστημένο θεατρο !
Καποιοι απο εσάς πλέον το εχετε καταλάβει ..αλλα δυστηχως τα μέγαλα νούμερα που επηρεάζουν την κοινη γνώμη παραμενουν να ειναι αυτα που οτι τους δείξει η εικονα ..ειναι και η αληθεια !
Τι μας κανει να πιστευουμε οτι αν εχεις δικα σου ολα τα ΜΜΕ και θες να χτυπησεις σε ενα εθνος τα ηθη και τα εθιμα του, οτι δεν θα χρησιμοποιησεις “ηθοποιους” ωστε να δημιουργησεις την αναλογη εικονα που θες μεσα στην συνειδηση αυτου του εθνους ;


Γιατι ειναι σημαντικο να χτυπησεις τα ηθη και τα εθιμα ενος λαου; Γιατι ετσι τον αποδυναμωνεις , γιατι οταν παρουσιαζεις μια στημενη εικονα οτι η κοινωνια βρισκεται σε παρακμη τοτε μεσα του ο καθενας απο εμας χωρις πλεον να το ελεγχει παρακμαζει και ο ιδιος !!

Πεφτουν οι αμυνες , νοιωθεις αποκομενος , μονος και αβοηθητος αν εντεχνα το συστημα ελεγχου και υπνωτισμου σου σου περασει οτι για ολα οσα σε εμαθαν μεχρι χτες για ολα οσα υποστηριξες ..ξαφνικα υπαρχει μια δηθεν μεγαλη μεριδα του λαου ..που δεν τα θελει και δεν τα δεχεται ως υπαρκτα !

Παλια θυμαμαι που ειχε γινει θεμα στην τηλεοραση μια ομιλια του παπανδρεου οπου τοτε ενας μεγαλος σκηνοθετης ειχε καταφερει να παρουσιασει τον δεκαπλασιο κοσμο απο οτι υπηρχε στην πραγματικοτητα στην ομιλια …και ετσι να επηρεασει αναλογα την μαζα ..! 

Για ποιο λογο σημερα να μην χρησιμοποιουν και συγκεκριμενες περσονες οι οποιες να πραττουν τα σχεδια της κρυφης Ελιτ ετσι ωστε να επηρεαστει η μαζα σε βαθυ κυτταρικο επιπεδο;
Εχουμε ξανα μιλησει για το “Αυτο” ..απο την αρχη καταλαβαμε το ρολο του “Αυτου”….!

Ενας “αλεξιπτωστιστης” στο μπουρδελισταν μας ο οποιος ακολουθησε την καταλληλη στιγμη , με την καταλληλη προβολη απο τα μεσα μαζικης υπνωσης μια διαδικασια που χτυπησε ακομα και τις ενοιολογικες μας τοποθεσιες….!!

Τ0 99% της μαζας δεν εχει δωσει καμια σημασια σε αυτο…δεν εχει καταλαβει καν τι παιχτηκε και κατα ποσο αυτο το χτυπημα ειναι ενα απο το πιο σημαντικα στο θυμικο της μαζας , στο ανωτερο συνειδησιακο ολων …δεν εχουν καταλαβει ποσο πολυ επηρεασε αυτη η κινηση ..στο να ειμαστε σημερα αδυναμοι και απραγοι σε ολα !

Οταν σου καταστρεφουν τις ενοιολογικες τοποθεσιες σου και κατα συνεπεια την ουσια της γλωσσας σου , οταν το ιδιο το συστημα ελεγχου σου διαστρεβλωνει τα παντα σε εννοιες , οταν το οχι γινεται ναι και το πατριωτης φασιστας και ιδιως αυτο να βγαινει απο την αφηγηση μιας εξουσιας που ειναι οτι πιο φασιστικο υπηρξε ποοτε στην χωρα ..τοτε αρχιζεις να κατανοεις οτι το δογμα του Κισινγκερ ειναι πλεον σε εφαρμογη !

Jason Αντιγονη , νοηματικα ατοπο , ..το Αυτο …νοηματικα νεο μεσα σου !! Μολις εγινε μια μεγαλη εκρηξη μεσα στην δομημενη λογικη σου …και εσυ δεν εχεις καταλαβει καν το κακο που σε βρηκε !
Αυτος ο κυριουλης -κυριουλα-αφυλλο-αυτο …!! Ειναι ηθοποιος … !

..Και μπορει να μην ειναι καν Πουστης !…Η τουλαχιστον μονο ενας απλος Πουστης ..!Η μονο απλος ενας ανθρωπος που διεκδεκησε το δικαιωμα του Αυτου …ενας ανθρωπος που “ειδε” την “αδικια” και πολεμησε για αυτην!Μπορει ολο αυτο το σεναριο να ηταν ενας ακομα σεναριο false flag που χτυπησε στην συνειδηση μας !..Μπορει να πληρωθηκε αδρα να παιξει αυτο τον ρολο την καταλληλη στιγμη μεσα στο θεατρο μας ! Μπορει να ειναι ενας καλοπληρωμενος δολοφονος ηθων , συνειδησης , αξιων , ..μπορει να ειναι ενας πρακτορας μεγαλων διαστασεων ειδικευμενος σε εναν νεο πολεμο συνειδησης …μπορει δηλαδη να ειναι ενας εχθρος μεσα σην χωρα … καλοπληρωμενος απο συγκεριμενα λομπι …!

Θελει δουλεια μεσα σου να κατανοησεις αυτη την στιγμη οτι δεν τα εχω με κανεναν Jason, δεν τα εχω με τους gay , και οτι γενικα δεν ειμαι ρατσιστης με κανεναν …. Απλα υπερασπιζομαι και αμυνομαι για την προσωπικη ελευθερια της διανοησης μου , την προσωπικη ελευθερια του πνευματος μου ,της ελευθεριας του λογου μου , της αληθειας , της δικαιοσυνης , της πραγματικοτητας, του εθνους μου , και του τεραστιου ψεματος που επελεξαν να μας βυθισουν συγκεκριμενες δυναμεις !

Για να εχουν ξεκινησει αυτο τον πολεμο ενα ειναι απολυτος σιγουρο , μας φοβουνται πολυ για κατι που εμεις ακομα δεν εχουμε καταλαβει ….και δεν ειναι κουβεντα απλα εθνικιστικη ειναι κουβεντα συμπερασματικη απλα ..και απο την ουγκαντα να ημουν και εβλεπα αυτα να συμβαινουν παλι στο ιδιο συμπερασμα θα εφτανα !

Πρεπει λοιπον παση θυσια να βρουμε τι εχουμε και μας φοβουντα τοσο πολυ , τι ξεχασαμε η που το ξεχασαμε αυτο που τους κανει να μας φοβουνται τοσο πολυ ;
Για ποιο λογο η επιθεση στην χωρα δεν εγινε οπως σε ολες τις αλλες χωρες του κοσμου αλλα σχεδιαστηκε και εκτελεστηκε με τοσο μεγαλη στρατηγικη και εκ των εσω ;…
Γιατι τους εχει παρει τοσα χρονια να φυτεψουν στημενους ηγετες μεσα στην χωρα , γιατι χρησιμοποιουν δουρειους ιππους ;….. 

Μηπως γιατι αλλιως ειμαστε ανικητοι ;.. Μηπως γιατι αν δεν ειχαν χτυπησει με αυτο τον τροπο θα σε εβρισκαν δυνατο ; …και οχι να μιμησε μια παρακμη που σου εστησαν να βλεπεις αλλα επι της ουσιας να μην υπαρχει; 

Το τελευταιο ερωτημα ειναι τεραστιο και να μην το παρεις ελαφρα…!! Μηπως ειπες στα @ρχιδια μου πια επειδη σε επεισαν με την ψευτικη εικονα τους οτι ξεπεσαμε ;… !

Μηπως σε επεισαν για το ασχημο δειχνοντας σου ενα ψευτικο ασχημο;

Μηπως η Ελλαδα δεν σε ξεπουλησε ποτε αλλα την εχουν ομηρο οι σχεδιαστες συνειδησης και ειναι η ωρα να την απελευθερωσουμε; 

Stranger…

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!