Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

EKTAKTO! Εγκαταλείπουν τη χώρα οικογένειες Ολιγαρχών...




Aυτοί ξέρουν! 
Αλλωστε έχουν τις άκρες τους στα διάφορα κέντρα εξουσίας εκτός Ελλάδος τα οποία και υπηρετούν. 
Γνωρίζουν λοιπόν ότι έρχεται ο ΟΛΕΘΡΟΣ και εγκαταλείπουν την χώρα. Μία χώρα που φρόντισαν να παραμείνει έρμαιο του πελατειακού κράτους, της διαπλοκής και της ακυρωμένης δικαιοσύνης.

Aπό την Ιόλη Πιερίδη
Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε Κολομβία των Βαλκανίων με τους κρατιστές πρωθυπουργούς να έχουν τεράστια ευθύνη για όλο αυτό. Κανείς τους δεν τόλμησε να τα βάλει με το διεφθαρμένο δημόσιο και την διαπλοκή. 

Πιο πολύ απ΄όλους ο νεαρός Τσίπρας κολακευμένος από την αιφνίδια αδυναμία των δανειστών προς το πρόσωπό του υπήρξε το ιδανικότερο delivery boy όπως σωστά τον αποκαλεί ο Βενιζέλος, η πολιτική καριέρα του οποίου προσάραξε στο περίφημο ΧΑΡΑΤΣΙ για τα ακίνητα.

Ο Τσίπρας λοιπόν και η ληστρική κυβέρνησή του αγνόησε ακόμη κι αυτές τις συμβουλές του Νικολό Μακιαβέλι και συμμαχώντας με κάποιους από τους ολιγάρχες πίστεψε ότι θα μείνει για πάντα στην εξουσία  μοιράζοντας συσσίτια και κάνοντας καβάτζα τη λεία της ληστρικής υπερφορολόγησης.

Οι πεπετζήδες δανειστές και κυρίως η καιροσκόπος Μέρκελ επιχείρησε να κρύψει την πυρηνική βόμβα των 200 δις κόκκινων δανείων των ελληνικών τραπεζών κάτω από το χαλί. 
Ελα όμως που έρχεται η ωμή πραγματικότητα να ισοπεδώσει την πολιτική καριέρα που βασίστηκε πάνω σε έναν αδίστακτο αριβισμό.

Οι εγχώριες τράπεζες καταρρέουν ενώ ο Ερντογάν απειλεί να βάλει φωτιά στο Αιγαίο δίνοντας τη χαριστική βολή στον ελληνικό πεπετζίδικο τουρισμό. 

Ο Τσίπρας έχει την ψευδαίσθηση, ότι θα πολεμήσει ο ...Αμερικανός Πρέσβης Πάϊατ εναντίον των Τούρκων αδιάβαστος καθώς είναι και στο μάθημα της ιστορίας.
Ελα όμως που δεν συμβαίνει το ίδιο με τους εγχώριους βαρόνους των οποίων το ένστικτο της επιβίωσης τους κάνει, αιώνες τώρα, είτε να συνεργάζονται με τους κατακτητές είτε να   ε γ κ α τ α λ ε ί π ο υ ν   την χώρα λίγο πριν ξεσπάσει ο όλεθρος...

Τώρα…

https://kourdistoportocali.com/read-this/ektaktoegkatalipoun-ti-chora-ikogenies-oligarchon/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!