Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Φ Ρ Ι Κ Η ! «ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΒΙΑΣΕ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ (!!!!!) στό 'HOT SPOT' των Ιωαννίνων… ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΛΑ!



ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ!
ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ;
Δεν χωράει ανθρώπου νους, αυτό που αποκαλύφθηκε, με τον βιασμό τρίχρονου (!), επαναλαμβάνουμε τρίχρονου, αγοριού που διέμενε μαζί με την 30χρονη μητέρα του στο hot spot της Αγίας Ελένης στα Ιωάννινα.

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Η άτυχη γυναίκα είδε τον παιδί της να επιστρέφει αιμόφυρτο και κλαίγοντας από τους πόνους από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του 'hot spo't, όπου έγινε ο βιασμός. 
Αμέσως, η μητέρα του το μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου εξετάστηκε από τους ιατρούς της Παιδιατρικής Κλινικής και στην συνέχεια από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε τον βιασμό!!!

Μετά από έρευνες, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε το ανθρωπόμορφο τέρας, που είναι ένα 20χρονο «ξαναμμένο προσφυγάκι», εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και μπλα, μπλα, μπλα…

Αλήθεια, ποιά άλλη ποινή αξίζει σε τέτοιο ΤΕΡΑΣ εκτός από την κρεμάλα;

(ΥΓ): Χαζοχαρούμενοι αστούληδες, πότε θα βγείτε απ’ τα κλουβιά σας; 
Όταν τα «ξαναμμένα προσφυγάκια» βιάσουν και τα παιδιά σας;

https://ethnikismos.net/2018/11/09/%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B1%CE%BA%CE%B9-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%84/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!