Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΚΟΥΦΟ; Η Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΘΕΙ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ...'ΝΟΜΠΕΛ';

ΠΩ-ΠΩ ..."ΤΑΛΛΗΡΑ"!
ΑΜΕΤΡΗΤΑ ..."ΤΑΛΛΗΡΑ" !

Φαίνεται πως σοβαρεύει το πράμα, με το βραβείο 'Νόμπελ' στον Τσίπρα, σε αναγνώριση του "σπουδαίου ρόλου του" στην προδοσία της Μακεδονίας!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΟΥΤΖΑ

Για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης 2019, λοιπόν, προτείνουν τους Τσίπρα και Ζάεφ, οι επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών, των Πρασίνων και της Αριστεράς στο ευρωκοινοβούλιο, Ούντο Μπούλμαν, Σκα Κέλερ και Γκάμπι Τσίμερ αντίστοιχα, με κοινή δήλωσή τους...

Σχετική εικόνα

Στην δήλωση αυτή αναφέρουν ότι: «Η συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ της Ελλάδας και της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας τερματίζει μια μακρόχρονη διαμάχη και φέρνει σταθερότητα στα Δυτικά Βαλκάνια. 

Αποτελεί επίσης πρότυπο για την ειρηνική επίλυση των διεθνών προβλημάτων μέσω διαλόγου και αμοιβαίων συμβιβασμών. 
Οι πρωθυπουργοί Ζόραν Ζάεφ και Αλέξης Τσίπρας είχαν το πολιτικό ...θάρρος (;;;) να προχωρήσουν στη συμφωνία παρά την εθνικιστική αντιπολίτευση».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΟΥΤΖΑ

Σύμφωνα δε με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «και άλλοι κορυφαίοι Ευρωπαίοι πολιτικοί αναμένεται να συνυπογράψουν την κοινή αυτή δήλωση για να δοθεί το εφετινό Νόμπελ Ειρήνης στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ».

Ποιοι θα είναι οι άλλοι «κορυφαίοι»; Προφανώς, η φράου Μέρκελ, ο Μακρόν, ο Μοσκοβισί, ο Γιούνκερ κι όλα τα κοράκια!

(ΥΓ) 1: Λέτε να υπογράψουν και «κορυφαίοι» πολιτικοί εκτός Ευρώπης, υπέρ του αποφοίτου της μεγάλης της ΚΝΕ σχολής; 
Όπως ο παλιάτσος Τραμπ, ας πούμε, ή ο σιωνιστής Νετανιάχου; 
Πολύ πιθανό έως σίγουρο!

(ΥΓ) 2: Στήν ανωτέρω φωτογραφία βλέπετε το… βραβείο της ανοιχτής παλάμης, με το οποίο θα «βραβεύσουν» οι Έλληνες τον αρχιπροδότη στις εκλογές που έρχονται!

https://ethnikismos.net/2019/01/27/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CF%83-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CF%81/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!