Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Αν σταματησεις να εισαι Σανοφαγος θα σταματησουν να σε ταιζουν Σανο !


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Σας το έχουμε πει κι εμείς και θα σας το επαναλάβω κι εγώ μήπως και το καταλάβετε και οι υπόλοιποι:

όλες οι πολιτικές καρικατούρες είναι υπάλληλοι του ίδιου αφεντικού, από άκρα δεξιά, μέχρι άκρα αριστερά. Κανείς δεν μπορεί να γίνει πολιτικός αν δεν είναι υπάλληλος τους και δεν προσκυνήσει την ιδεολογία τους μέσα σε κάποια στοά.... Θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι διεφθαρμένος, να έχει ''βίτσια'' κλπ για να είναι εύκολα εκβιάσιμος, και άρα υπάκουος στις προσταγές του ''αφεντικού''. Κι αν στην αρχή που τον επιλέξουν δεν έχει ακόμα αυτά τα κουσούρια φροντίζουν τα ''αφεντικά'' να τα αποκτήσει (ενθάρρυνση διαφθοράς κλπ) για τον φέρουν ''στα μέτρα τους''! Έχουν και κάποια κοινά χαρακτηριστικά ... δες ΕΔΩ


Δείτε ένα απλό παράδειγμα: Τον στρατό κατοχής SEEBRIG. Σας αποδείξαμε ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ στα σχόλια της ανάρτηση μας με υπαρκτά στοιχεία ότι ΟΛΑ τα κόμματα συνεργάστηκαν με τον στρατό κατοχής που χτυπά τους Έλληνες στις διαδηλώσεις και τα συλλαλητήρια! Τι άλλο πια θέλετε για να το καταλάβετε;

Για τους ελληνορθόδοξους: δείτε και μια πρόρρηση του άγιου γέροντα στο βίντεο της ανάρτησης μας ΕΔΩ που μιλά καθαρά για εμφύλιο πόλεμο που προσπαθήσουν να φέρουν τα κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή, που δυστυχώς θα έχει πολλά θύματα. Πότε θα ξυπνήσουμε επιτέλους;

Να θυμάσαι πάντα Έλληνα να κάνεις το καθήκον σου όπως είπαμε ΕΔΩ

Τους βριζεις τους ξαναβριζεις , βγαζεις το αχτι σου αλλα ρε παιδακι μου αλλαγη δεν κανεις εκει που πρεπει !


Συνεχιζεις στην ταμπελα καρφωμενος , αριστερα -δεξια-σοσιαλιστικα-εθνικιτστικα και τουμπαλιν …!
Τους εχεις δει ολους που εχουν μια ταμπελα οτι ειναι κατι , οτι πρεσβευουν κατι ,μια διαφορετικη ιδεολογια ο καθενας ..αλλα επι του πρακτεου ρε φιλαρακο ειδες κανεναν να μην εχει την ιδια ατζεντα ; 

Και δεξιου ηταν πανω , και πασοκ ηταν πανω , και αριστεροι ειναι πανω τωρα …δεν σου κανει εντυπωση που εχω πηραμε τον ιδεολογικο χαρτη και τον καναμε ταξιδι απο την μια ακρη στην αλλη …οτι ολοι τους ακολουθησαν την ιδια γραμμη;
Τι σου λεει επιτελους αυτο; 

Οτι ολοι κρυφα απο σενα ανηκουν καπου ιδεολογικα και εκτελουν κατα γραμμα το σχεδιο…πες μου οτι ζοριζεσαι να το δεις να παρω τα βουνα !!

Αρα οταν ξεκολησεις και εσυ απο τον ιδεολογικο χαρτη που σε εχουν χωσει (ποση ντροπη πια ελευθερος πνευμα και ανθρωπος να ανεχετε να τον εχουν καταταξει ιδεολογικο σε εναν δυσδιαστατο χαρτη που μπορεις να πηγαινεις μονο απο αριστερα προς τα δεξια;) …τοτε θα μπορεσεις να δεις καταματα την μια απλη αληθεια !

Το ερωτημα πρεπει να γινεται απο εδω και περα μονιμο σε ολους μεχρι να γινει συνειδηση σε ολη την μαζα της ανθρωποτητας …εισαι νεο ταξιτης η αντινεοταξιτης ..εισαι του αποτελεσματος η της διαδικασιας; ..! 

Αναγνωστες μου καλοι , γνωριζω οτι με την παροδο των ετων σας εχω παιδεψει πολλες φορες να με κατανοησετε αλλα ειλικρινα ο σκοπος μου ηταν και ειναι να σας δειξω το πεπλο ενος πολιτισμου της χεστρας που υποδυεται τον πολιτισμο της εξελιξης και της δικαιοσυνης … τωρα ομως σε αυτο το αρθρο σας εξηγω ξεκαθαρα και απλα κατι που πρεπει ολοι να χρησιμοποιητε στην διαλεξτικη σας μια και καλη και να σας γινει συνηθεια !

Δεν υπαρχει κουμουνισμος δεν υπαρχει εθνικισμος , σταματηστε αυτη την νοητικη παγιδα που δημιουργησαν τα αφεντικα της υπνωσης συνειδησης … αν τους αφαιρεσετε απο την διαλεκτικη τους αυτη την καραμελα τα πραγματα θα ειναι πολυ πολυ πιο ευκολα…!

Αν δεν υπαρχει το κουμουνι δεν υπαρχει και ο φασιστας ..! Για να σε πει λοιπον καποιος φασιστα πρεπει να ανηκει θεωρητικα σε εναν αλλο χωρο ιδεολογικο και συνηθως στον απεναντο ιδεολογικο χωρο !

Ρωτηστε λοιπον …ειναι κουμουνιστες η του Συριζα ; Αν ρωτησετε αληθινο κουμουνιστη θα σου πει οτι ποιο πολλυ απο ολους μας αυτος θελει να τους πεταξει στο γκρεμο !!
Δεν υπαρχουν πια ιδεολογικα ρευματα , δεν υπαρχουν νεες ιδεες ετσι και αλλιως ..δεν υπαρχουν κατευθυνσεις …ειναι μια η κατευθυνση και μια η μη κατευθυνση,,!

Ειδατε κανενα απο τους πολιτικους της τελευταιας δεκαετιας που να μην αναφερθηκε στην αναγκη μιας νεας παγκοσμιας διακυβερνησεις …; ΟΧΙ ..ε τοτε γιατι τσακωνεστε λες και το πασοκ ειναι διαφορετικο απο την ΝΔ και το συριζα διαφορετικο απο τους φασιστες ;…

Εισαι η αντι η νεοταξιτης ..ΤΕΛΟΣ παρτε τωρα χαμπαρι γιατι τωρα ξεκινα ο μεγαλος πολεμος …και πρεπει επιτελους να γνωριζετε και ποιοι ειστε και ποιος ειναι ο εχθρος αλλιως μια ζωη θα μιλαμε και οι επικυριαρχοι θα δημιουργουν ενοιολογικες τοποθεσιες αντινοησης και διαχωρισμου…βλεπε πχ την λεξη φασιστας που αποδιδετε στον πατριωτη …και κατα επεκταση στην αντι νεο ταξιτη !

Αν δεν προσδιορισεις απολυτα την πληροφορια αν δεν πεις τα πραγματα οπως ακριβως εχουν τοτε κανεις μαχη σε λαθος πεδιο … !!

Και νικητης θα ειναι παντα αυτος που δημιουργησε το πεδιο της μαχης στο λεω δεκα χρονια ..!

Τωρα πια ειναι η ωρα να δημιουργησουμε το πεδιο της μαχης και η διαλεκτικη σου πρεπει να ειναι σωστη ..η μαχη ειναι απο την αρχη ..αποτελεσμα κατα διαδικασιας …. νεα ταξη πραγματων κατα αντι νεα ταξη πραγματων…! 

Φερτε τους να τους αντιμετωπισουμε εκει που πρεπει , στην πραγματικοτητα που ειναι αληθινη …αυτο ειναι ολο και ολο το μεγαλο επαθλο ..οι κληρονομοι της γης που απαοφασισαν μιας και σιγουρεψαν την σοδεια να σκλαβωσουν την ανθρωποτητα ….! 

Εχει τεραστια σημασια να γνωριζεις πια , να μιλας σωστα πια , να εχεις διαλογο σωστο και σε σωστη βαση .!

Παμε επιτελους μαζι να σβησουμε μια για παντα την μαχη σε λαθος ενοιoλογικες τοποθεσιες γιατι μας τρωνε χρονο , μας διαχωριζουν και μας καθυστερουν ..!

Να θυμασαι χωρις την σωστη πληροφορια δεν μπορεις να κανεις σωστο αγωνα !

Stranger.//

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!