Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Βόμβα από Δραγασάκη: Οι Ελληνες μπορεί να χρειαστεί να ξαναπληρώσουν για τις τράπεζες

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Για την αναμενόμενη παγκόσμια οικονομική κρίση δείτε ΕΔΩ και για την Ελληνική ΕΔΩ
Και οι δυο είναι σχεδιασμένες από τον σιωνισμό για να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ
«Αν δεν γίνει κάτι με τα κόκκινα δάνεια μπορεί να οδηγήσουμε τις τράπεζες να απαιτήσουν νέα κεφάλαια και αυτά να κληθεί να τα βάλει πάλι ο Έλληνες φορολογούμενος».

 
Τα παραπάνω δήλωσε πριν από λίγο στην Βουλή ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης, υπογραμμίζοντας πως χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις, ώστε να μη χρειαστεί νέα ανακεφαλαιοποίηση η οποία θα προκαλέσει νέα επιβάρυνση στους Έλληνες φορολογουμένους.
Ο υπουργός υποστήριξε ότι δεν έχουν μέλλον οι τράπεζες αν τα κόκκινα δάνεια υπερκαλύπτουν τις αποταμιεύσεις και ότι η κατάρρευση των τραπεζών γίνεται παράγοντας κατάρρευσης ολόκληρων χωρών.
«Η μείωση των (κόκκινων) δανείων όχι μόνο πρέπει να επιδιώκεται, αλλά να θεωρείται κοινωνικός στόχος και να γίνεται με τρόπο που να προστατεύεται η βασική κατοικία των πολιτών», είπε προαναγγέλλοντας κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στις αρχές Μαρτίου.

CRASH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!