Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Φτύστε τον σταλινορουφιανάκο* : «Τα Σκόπια έχουν δικαιώματα στα λιμάνια Θεσσαλονίκης και Καβάλας», δήλωσε ο ζάμπλουτος ΣΥΡΙΖΑίος Παπαρουφιανούλης

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Περισσότερες ρουφιανιές του (ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ) Παπαρουφιανούλη θα δείτε ΕΔΩ.

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Μια προσφορά της συμμορίας των  κρυφο-εβραίων   ''κιπά-δων''  ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ οι οποίοι συνεργάζονται για τα σχέδια του Ισραήλ (ΕΔΩ) και με την συμβολή και ανοχή του ''ελληνικού'' στρατού ΕΔΩ. Και όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν ενημερώνονται (ΕΔΩ) και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλοι οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι μια παρέα (ΕΔΩ), υπηρετούν το ίδιο αφεντικό και τα σχέδια του. Δείτε ΕΔΩ και την απροκάλυπτη ομολογία των αμερικανών για την εκδούλευση και τις πολύτιμες υπηρεσίες του τουρκοεβραίου Axel Cipra και των υπολοίπων υπόδουλων μειοδοτών... Όλους τους εβραιοπροσκυνημένους θα τούς βρείτε ΕΔΩ

Όλες τις επιθέσεις που με συγκεκριμένους σχεδιασμούς δέχεται η χώρα από τους σιωνιστές και τις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες τους, σας τις έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ, για να καταλάβετε πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος, που εφαρμόζουν.
Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ, αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα
Διατηρούμε το κείμενο αυτό στην επάνω στήλη της ιστοσελίδας μας για να έχουν οι αναγνώστες μας την ευκαιρία-όσοι δεν έτυχε να το διαβάσουν- να μάθουν το κορυφαίο επίπεδο εθνομηδενιστικού παροξυσμού στο οποίο έχει φτάσει ο ζάμπλουτος, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

 
Ναι αυτός ο γωστός αριστεροροζέ, λιμοκοντόρος, εξυπνάκιας με τις τεράστιες καταθέσεις στο εξωτερικό, που έχει αποκομίσει από την παχειά αμοιβή του με την πολύχρονη θητεία του στην Ευρωβουλή. Ο
κ.Παπαδημούλης διατηρεί τις τεράστιες “αριστερές” καταθέσεις του στο εξωτερικό, δίνοντας, μεταξύ πολλών άλλων δηλώσεων και ενεργειών του, το δείγμα της περιφρόνησης προς την πατρίδα που τον εξέθρεψε στον κόρφο της.
 Στην πρωινή εκπομπή Weekend on line του Δημήτρη Τάκη και της Γεωργίας Σκιτζή στα Παραπολιτικά FM, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο ανεκδιήγητος ευρώδουλος λιμοκοντόρος ευρωβουλευτής, ανέφερε ξεδιάντροπα ότι, “τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας είναι μεν ελληνικά, αλλά έχουν σε αυτά δικαιώματα και τα Σκόπια. Γι’ αυτό και πρέπει, εν όψει μάλιστα της μελλοντικής ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, να τα μοιραστούμε με τους Σκοπιανούς”.

Διαβάζοντάς μας, κάποιο φίλοι μας και πρώην φίλοι του, μας παρότρυναν να ζητήσουμε την παρέμβαση Εισαγγελέα για εσχάτη προδοσία για τις δηλώσεις αυτές. Αλλά με δεύτερη σκέψη μας, προτιμήσαμε αυτό που του αξίζει περισσότερο. Να τον φτύσουμε και να σας ζητήσουμε να τον φτύσετε.
Ο πολυεκατομυριούχος “αριστερός” φανφαρόνος, συνέχισε τον εθνομηδενιστικό του λίβελο, υποστηρίζοντας πως αυτό θα γίνει παραχωρώντας στα Σκόπια την Εγνατία Οδό, ώστε να υπάρχει ένας δίαυλος εντός ελληνικού εδάφους που θα επιτρέπει στους Σκοπιανούς την ελεύθερη πρόσβαση στα δύο λιμάνια για να τα χρησιμοποιούν όπως θέλουν. Όπως είπε, “δεν βλέπει το λόγο να αρνείται η Ελλάδα την έξοδο των Σκοπίων στο Αιγαίο, αφού όλοι είμαστε μια μεγάλη βαλκανική οικογένεια, που εντάσσεται στην ακόμα μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικογένεια. Το να μην μπορούν οι Σκοπιανοί να κάνουν ελεύθερη χρήση των δύο λιμανιών είναι απάνθρωπο και αντιδημοκρατικό”.

Πρόσθεσε επίσης ότι, από την παραχώρηση αυτή η Ελλάδα θα βγει πολλαπλώς ωφελημένη, χωρίς όμως να εξηγήσει επακριβώς ποιο θα είναι το όφελος για τη χώρα μας.
Το επιχείρημα του κ. Παπαδημούλη για την παραχώρηση των δύο λιμανιών ήταν ότι αφού θα περάσει από τη χώρα μας ο Αδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου, ενώνοντας τόσες χώρες της Ανατολής με τη Δύση, και όλη η Βόρεια Ελλάδα θα διεθνοποιηθεί, χάνοντας την εθνική της ταυτότητα, κατά τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να επιτρέψουμε στους Σκοπιανούς, και σε άλλους, να περνούν ελεύθερα από τα εδάφη μας, καθώς όλος ο κόσμος πια ενοποιείται, πράγμα που δεν δικαιολογεί τις διάφορες εθνικιστικές κορώνες, όπως το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Τα συλλαλητήρια, όπως και η εμμονή στις έννοιες «έθνος» και «πατρίδα», μόνο κακό κάνουν στη χώρα.
Όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων, ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι η Ελλάδα έχασε πολλά που τόσο καιρό δεν αναγνώριζε τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Το πραγματικό δίλημμα για τη χώρα μας στο Μακεδονικό είναι: Η συνθέτη ονομασία χωρίς αλυτρωτισμούς, ή οριστική διεθνής αναγνώριση του σκέτο «Μακεδονία». Εδώ δεν χωρούν μισόλογα και μικροπολιτική, Είναι πράγματι ώρα ευθύνης, ειλικρίνειας, συνεννόησης και τόλμης υπέρ του εθνικού συμφέροντος.ανέφερε ο ίδιος.

Είναι πράγματι μια ειδική ώρα για τον άθλιο αυτό τύπο. Ώρα για το ομαδικό φτύσιμο στα μούτρα αυτού ζάμπλουτου κίβδηλου, αριστερού φασισταριού.
odosdrachmis
*Σταλινορουφιανάκο, μη νομίζεις ότι θα σε ξέχναγα εσένα!

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!