Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ο Παπαρουφιανούλης διασύνδεσε στις 10 Ιανουαρίου το Κυπριακό με τη Συμφωνία των Πρεσπών και σήμερα ο τουρκοεβραίος Axel Cipra το είπε καθαρά: «Η Συμφωνία των Πρεσπών θα βοηθήσει να λυθεί το Κυπριακό!» – Θέλουν το ίδιο «μοντέλο» στα Κατεχόμενα;

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, Ο ΠΑΠΑΡΟΥΦΙΑΝΟΥΛΗΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) έδωσε το στίγμα της νέας προδοσίας που ετοιμάζουν για την Κύπρο, αρκετές μέρες νωρίτερα από τον τουρκοεβραίο Axel Cipra σε δημοσίευμα ΕΔΩ

Σημειώστε ότι στη συνάντηση για τη νέα προδοσία που ετοιμάζουν σε Αιγαίο και Θράκη (σχεδιο ΦΑΙΔΩΡΑ) αλλά και στην Κύπρο συμμετείχε και ο ''άσπρος σίφουνας'' Αποστο-Λάκης ΠΟΥ ΠΟΎΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΑΣ να δείτε ΕΔΩ. Γιατί χωρίς τη συμμετοχή στρατιωτικών τέτοιες προδοσίες δεν μπορούν να προχωρήσουν.....

Συνεχίζεται η  ''προσφορά'' της συμμορίας των  κρυφο-εβραίων   ''κιπά-δων''  ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ οι οποίοι συνεργάζονται για τα σχέδια του Ισραήλ (ΕΔΩ) και με την συμβολή και ανοχή του ''ελληνικού'' στρατού ΕΔΩ. Και όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν ενημερώνονται (ΕΔΩ) και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλοι οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι μια παρέα (ΕΔΩ), υπηρετούν το ίδιο αφεντικό και τα σχέδια του. 

Δείτε ΕΔΩ και την απροκάλυπτη ομολογία των αμερικανών για την εκδούλευση και τις πολύτιμες υπηρεσίες του τουρκοεβραίου Axel Cipra και των υπολοίπων υπόδουλων μειοδοτών... Όλους τους εβραιοπροσκυνημένους θα τούς βρείτε ΕΔΩ

Όλες τις επιθέσεις που με συγκεκριμένους σχεδιασμούς δέχεται η χώρα από τους σιωνιστές και τις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες τους, σας τις έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ, για να καταλάβετε πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος, που εφαρμόζουν.  

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ, αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ.

 Σημειώστε ότι στη συνάντηση για τη νέα προδοσία που ετοιμάζουν σε Αιγαίο και Θράκη (σχεδιο ΦΑΙΔΩΡΑ) αλλά και στην Κύπρο συμμετείχε και ο ''άσπρος σίφουνας'' Αποστολάκης ΠΟΥ ΠΟΎΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΑΣ

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

 

 

Απίστευτη δήλωση Τσίπρα: «Η Συμφωνία των Πρεσπών θα βοηθήσει να λυθεί το Κυπριακό!» – Θέλουν το ίδιο «μοντέλο» στα Κατεχόμενα;

 

 Σε μια εξαιρετικά ύποπτη δήλωση προχώρησε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ανέφερε πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα βοηθήσει στην επίλυση του κυπριακού.

 

Είναι φρόνιμο, λοιπόν, να υποθέσουμε πως μια «λύση» στο κυπριακό, βασισμένη στο μοντέλο της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, ίσως πλάθεται αυτή τη στιγμή. Η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν βιώσει πολλές προδοσίες και ίσως οδεύουμε προς μία ακόμα…
Η επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών έδωσε τέλος σε μια αχρείαστη διαμάχη, ανοίγοντας πόρτες για συνεργασία, ανοίγοντας τον δρόμο για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή, δήλωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο συνεχάρη για την «επιτυχία».

«Από την ώρα που διαγράφονται τα περί αλυτρωτισμού, από την ώρα που έχει κατά τον καλύτερο τρόπο ρυθμιστεί το θέμα έτσι ώστε να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις κατά πόσον αποτελούν τους διαδόχους του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή όχι, έχω την εντύπωση ότι αυτό που αποτυπώνει η συμφωνία είναι όχι μόνο την αποφασιστικότητα, αλλά διασφαλίζει και τη μελλοντική προοπτική άριστων σχέσεων, άριστης συνεργασίας», επεσήμανε ο κ. Αναστασιάδης

Σημείωσε ακόμη πως η σημερινή συνάντησή τους γίνεται στο πλαίσιο της στενότατης συνεργασίας που έχουν, προκειμένου να εξετάσουν μαζί, τις τελευταίες εξελίξεις και ενόψει της συνάντησης του κ. Τσίπρα στις 5 Φεβρουαρίου με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Υπογράμμισε πως αυτό που πάντοτε επιδιώκουμε είναι μια λύση που να επιτρέπει επιτέλους την ειρηνική συνύπαρξη, τη σταθερότητα, την ειρήνη αλλά ιδιαίτερα και μια λύση που να συνάδει απόλυτα με τις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες και το διεθνές δίκαιο, έτσι ώστε να διασφαλίζεται από τη μια η λειτουργικότητα αλλά και η βιωσιμότητα και η συμβατότητα της λύσης με το διεθνές δίκαιο και το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Τσίπρας: Η Συμφωνία των Πρεσπών θα βοηθήσει την προσπάθεια για δίκαιη λύση στο Κυπριακό…

Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών έκανε λόγο για ιστορικό βήμα και επεσήμανε πως όταν μια χώρα έχει ως βασικό όπλο της το διεθνές δίκαιο και αποδεικνύει ότι στη βάση του διεθνούς δικαίου μπορεί να επιδεικνύει την ωριμότητα έντιμων συμβιβασμών έχει την έξωθεν μαρτυρία ότι στα μεγάλα ζητήματα που έχει μπροστά της αυτή είναι που θέλει λύση.
Νομίζω ότι αυτή είναι μια σημαντική εξέλιξη που πιστεύω ότι θα βοηθήσει την προσπάθειά μας να διεκδικήσουμε στα πλαίσια της διεθνούς κοινότητας, του ΟΗΕ, μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό, σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Και ο Ευάγγελος Αποστολάκης στη συνάντηση

Κατά τη διάρκεια συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Νίκο Αναστασιάδη προσήλθαν στο Προεδρικό Μέγαρο οι υπουργοί Άμυνας Ελλάδας και Κύπρου Ε. Αποστολάκης και Σ. Αγγελίδης. Οι δύο υπουργοί, μαζί με τον Κύπριο υπουργό εξωτερικών Ν. Χριστοδουλίδη, παρακάθισαν στη σύσκεψη με τον Α. Τσίπρα και τον Ν. Αναστασιάδη.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Κύπρο, την πρώτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Θα έχει συνομιλίες με τον Κύπριο ομόλογο του ενώ θα επισκεφθεί και το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς όπου θα ενημερωθεί από τον αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!