Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Τι δεν καταλάβατε; Συγκεντρώνουν ονόματα για την «μαύρη» λίστα των αυριανών αντιρρησιών – Γίνεται παγκόσμια (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Ακόμη δεν μάθαμε τι είναι η παγκόσμια χούντα που μας χτίζουν; Παγκόσμια Διακυβέρνηση (ΕΔΩ).
Και μαντέψτε: Εντελώς εθελούσια!
του Άρη Δημόπουλου
 
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας λογαριασμός στο Facebook (ή οπουδήποτε αλλού στα social media) και ένα ενεργό προφίλ.
Με τις δύο παραπάνω προϋποθέσεις, η Νέα Τάξη έχει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να προβεί σε ένα εύκολο, σχετικά ανέξοδο και συνάμα πάρα πολύ επικίνδυνο φακέλωμα όλων των ενεργών χρηστών του Facebook.
Όπως μεταδίδουν τα μεγαλύτερα ξένα πρακτορεία, το Facebook προτίθεται να δημιουργήσει δύο νέα πρωτοποριακά κέντρα για την παρακολούθηση της «ακεραιότητας των εκλογών». 
 
Ένα κέντρο θα έχει έδρα στην Ευρώπη (Δουβλίνο) και άλλο ένα στην Ασία (Σιγκαπούρη).

Προσοχή!
Κύρια αρμοδιότητα αυτών των παγκόσμιων κέντρων θα είναι η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ που θα κρίνονται (μέσω ειδικών αλγορίθμων) ως «ρατσιστικά», φορείς ψεύτικων ειδήσεων ή ακόμη και υποκινητές ρητορικής μίσους!
Επί παραδείγματι, ένας χρήστης Facebook στην Αμερική, την Ευρώπη ή την Αυστραλία θα μπορούσε να τιμωρηθεί ακόμη και για υποκίνηση βίας από ένα κέντρο συγκέντρωσης δεδομένων που θα βρίσκεται στην άλλη άκρη του πλανήτη!

Για όσους μάλιστα εξακολουθούν να πιστεύουν πως αυτά συνέβαιναν μέχρι και σήμερα, να σημειώσουμε εδώ πως πριν από το 2016 και την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ, η έννοια και μόνο των Fake News ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό.
Έκτοτε έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από τη Νέα Τάξη προκειμένου να «ελεγχθούν» οι «μη πολιτικά ορθές» φωνές στο διαδίκτυο. 

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, είναι πρόθυμο αυτή τη φορά να διευκολύνει στο έπακρο το μελλοντικό παγκόσμιο κράτος, δημιουργώντας επί της ουσίας την πρώτη «μαύρη λίστα» από ….αντιρρησίες. 

Οι τιμωρίες θα….ποικίλουν, ανάλογα βεβαίως και με την συχνότητα κατά την οποία ένας χρήστης εντοπίζεται να έχει «μη προβλεπόμενη συμπεριφορά».
Δείτε τι συνέβη δοκιμαστικά στις ενδιάμεσες εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, όταν εκατομμύρια λογαριασμοί ξαφνικά σβήστηκαν. 

Οι χρήστες τους κατηγορήθηκαν για υποκίνηση «πολιτικής προπαγάνδας και ρητορική μίσους», σε μία από τις μεγαλύτερες «επιδρομές» στην ιστορία των social media:

 (φωτο:pexels)

ΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!