Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

(συ)Φιλης: «Η Μακεδονία δεν είναι ελληνική» - Οι Σκοπιανοί τον «ανακήρυξαν» εθνικό τους ήρωα

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Αυτή η κρεατόμαζα ζητά να πούμε συγνώμη στους monkeydonians σκοπιανούς για την γενοκτονία που τους κάναμε ΕΔΩ !!!! Άξιος βοηθός των ''κιπα-τζήδων'' της προδοσίας της Μακεδονίας μας ΕΔΩ.... και με την ''ευλογία'' του ''ελληνικού'' στρατού ΕΔΩ...
Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα
Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΙΛΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
Είναι από εκείνες τις φορές που δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί πόσο πάτο μπορεί να πιάσει ένας πολιτικός,


ο οποίος με την υπογραφή του στη Συνθήκη των Πρεσπών έβαλε την «ταφόπλακα» στην ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης έγινε πρωτοσέλιδο στην σκοπιανή εφημερίδα «Republika», για τις… απείρου κάλλους τοποθετήσεις του στη Βουλή, όπου – μεταξύ άλλων – υποστήριξε ότι «η Μακεδονία δεν είναι ελληνική».

Στο άρθρο της εφημερίδας που τιτλοφορείται «Ο Νίκος Φίλης είπε ανοικτά: Η Μακεδονία έγινε ελληνική διά της βίας», παρουσιάζονται αναλυτικά οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.
Η «Republika» παραθέτει μεταφρασμένο στα αγγλικά απόσπασμα της ομιλίας του Ν. Φίλη, το οποίο παρουσιάζει και σε υποτιτλισμένο βίντεο.

Λέει ο Νίκος Φίλης: «Η Μακεδονία δεν είναι ελληνική. Υπάρχουν αρκετές Μακεδονίες. Η άλλη Μακεδονία ορίζεται με τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου που φέρει την υπογραφή τη δική μας, την ελληνική. Όταν ακούμε λοιπό την ιαχή «Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», αυτή εκλαμβάνεται ως αλυτρωτισμός, ως αμφισβήτηση διεθνών συμφωνιών της χώρας. Ίσως να μην ακούγεται καλά, αλλά είναι η πραγματικότητα. Η ελληνική Μακεδονία είναι ελληνική και και θα γίνω πιο συγκεκριμένος, έγινε ελληνική, γιατί πληθυσμιακά η Μακεδονία μέχρι το 1912/1913 και το 1921/1922 που ήρθαν οι πρόσφυγες, δεν είχε πλειοψηφία ελληνική – παρά μόνο σε ορισμένες ζώνες στο νότο. Έγινε λοιπόν ελληνική μέσα από τις ανταλλαγές, (πληθυσμών) μέσα από τις δύσκολες στιγμές που ζήσαμε εμείς ως έθνος και εμείς αλλά και άλλα έθνη στην περιοχή. Αν αυτό ισχύει με την υπογραφή την ελληνική, προς τι όλη η φασαρία με την ιαχή «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική»; Ποιον κοροϊδεύουμε, τον εαυτό μας;».

Θα το πούμε απλά: Η ξεφτίλα δεν έχει όριο! Όχι μόνο δεν σιωπούν που έδωσαν έναντι πινακίου φακής το όνομα και μια Ιστορία 27 αιώνων σε ένα κρατικό μόρφωμα 27 ετών, χαίρονται και κομπάζουν με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο, προκαλώντας ανερυθρίαστα την οργή του λαού.
Να χαίρεστε τους βουλευτές σας, κύριε Τσίπρα! Να χαίρεστε όλους εκείνους που πρόθυμα έσπευσαν να δώσουν στο «πιάτο» του Σόρος και των υπολοίπων ξένων παρατρεχάμενων τη Μακεδονία!
Ντροπή, τίποτε άλλο...

«Καμαρώστε» τον και σε βίντεο στην πηγή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!