Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο...!!! Βγαίνει ΔΙΑΤΑΓΗ από το Γενικό Επιτελείο...!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...!!! Αναστάτωση στο Στράτευμα αλλά είναι αργά...για δάκρυα!Την στιγμή που ο Ζάεφ κάνει λόγο για «Μακεδονία» και ο Ντιμιτρόφ εκβιάζει την ελληνική κυβέρνηση υπάρχει μια πληροφορία πως απαγορεύτηκε το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» και μάλιστα με εντολή του Γενικού Επιτελείου.Η ιερότητα του Ελληνισμού και των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχει καμία σημασία για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προφανώς. 

Στο «βωμό» της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ θυσιάζουν τη Μακεδονία και συκοφαντούν τον ελληνικό λαό. 

Αποστρατεύουν τους μη συστημικούς και επιβάλλουν σε ένα ολόκληρο έθνος μια συνθήκη που «θάβει» τα εθνικά συμφέροντα της χώρας.

Νέο γύρο αντιδράσεων ανοίγει η φημολογία που οργιάζει στους διαδρόμους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ότι ζητήθηκε ή διετάχθη το κόψιμο του εμβατηρίου Μακεδονία Ξακουστή.

Μετά τον ασκό που άνοιξε η ακύρωση εκδήλωσης για τη Μακεδονία στο Πολεμικό Μουσείο, που όπως καταγγέλθηκε οφειλόταν στις διατάξεις της Συμφωνίας των Πρεσπών, αυτή τη φορά φέρεται ότι οι υπεύθυνοι της προετοιμασίας για επικείμενη τελετή παράδοσης – παραλαβής Γενικού Επιτελείου, να έδωσαν σαφείς οδηγίες για το ποιο εμβατήριο θα παιανίσει.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες οδηγίες περιλαμβάνονται και σε διαταγή του επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου,κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται.

Στις τάξεις πάντως των αποστράτων έχει ήδη προκληθεί αναστάτωση. Μάλιστα το θέμα αναδεικνύει με ανάρτηση του και ο υποστράτηγος ε.α. Λάμπρος Τζούμης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Σύμφωνα με τη διαταγή που εκδόθηκε για την τελετή παράδοσης – παραλαβής Γενικού Επιτελείου καθορίζεται για πρώτη φορά ότι η μπάντα θα παιανίζει το «Περνάει ο Στρατός».

Σου λέει κάτσε μη γίνει καμιά στραβή και παίξουν το «Μακεδονία Ξακουστή». 
Θόρυβοι ακούγονται από το κενοτάφιο στο Παρεκκλήσι των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καστοριάς, όπου ευρίσκονται τα οστά του Παύλου Μελά. Τρίζουν τα κόκαλα του ήρωα Μακεδονομάχου.»

Πηγή
attika nea

https://scripta---manent.blogspot.com/2019/01/blog-post_768.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

 1. Η Μακεδονια ειναι Ελλαδα και ο Μεγας Αλεξανδρος Ελληνας .
  ---------------------------------------------------------

  Είναι απορίας άξιο οτι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί και δεν έχει ακουστεί η πιο τρανή απόδειξη ότι η Μακεδονια ειναι Ελλαδα και ο Μεγας Αλεξανδρος Ελληνας .

  Τουλάχιστον οι κληρικοί μας θα έπρεπε να εγείρουν φωνή, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά , και να βρωντοφωναξουν προς απαντες τους κωφευοντας και στους μη γνωρίζοντας ότι η απόδειξη που ζητάμε για να αποκαλύψουμε την απάτη και την προπαγάνδα των Ψευτομακεδονων Σκοπιανών βρίσκεται στην Αγία Γραφή, στην Παλαιά Διαθήκη στο βιβλίο του προφήτη Δανιήλ το οποίο εγραφη 500 και πλέον χρόνια π.Χ.

  Ιδού τι μας λέει ο προφήτης :


  Δανιήλ Κεφάλαιο : 8

  1 ΚΑΤΑ τον τρίτο χρόνο τής βασιλείας τού βασιλιά Βαλτάσαρ, φάνηκε σε μένα όραση, σε μένα, τον Δανιήλ, ύστερα από εκείνη που φάνηκε σε μένα πρωτύτερα.

  2 Και είδα στην όραση· και όταν είδα, ήμουν στα Σούσα, τη βασιλική πόλη, που είναι στην επαρχία τού Ελάμ· και είδα στην όραση, και εγώ ήμουν κοντά στον ποταμό Ουλαϊ.

  4 Είδα το κριάρι να κερατίζει προς τη δύση, και προς τον βορρά, και προς τον νότο· και κανένα θηρίο δεν μπορούσε να σταθεί μπροστά του, και δεν υπήρχε κάποιος που να ελευθερώνει από το χέρι του· αλλά, έκανε σύμφωνα με τη θέλησή του, και μεγαλύνθηκε

  5 Κι ενώ εγώ σκεπτόμουν, ξάφνου, ένας τράγος ερχόταν από τη δύση επάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της γης, και δεν άγγιζε το έδαφος· και ο τράγος είχε ένα κέρας περίβλεπτο ανάμεσα στα μάτια του.

  6 Και ήρθε μέχρι το κριάρι, που είχε τα δύο κέρατα, που είχα δει να στέκεται μπροστά στον ποταμό, και έτρεξε προς αυτό με την ορμή τής δύναμής του.

  7 Και τον είδα ότι πλησίασε στο κριάρι, και εξαγριώθηκε εναντίον του, και χτύπησε το κριάρι, και σύντριψε τα δύο του κέρατα· και δεν υπήρχε δύναμη στο κριάρι να σηκωθεί μπροστά του, αλλά το έρριξε καταγής, και το καταπάτησε· και δεν υπήρχε κάποιος να ελευθερώσει το κριάρι από το χέρι του.

  8 Γι' αυτό, ο τράγος μεγαλύνθηκε υπερβολικά· και όταν δυνάμωσε, συντρίφτηκε το μεγάλο του κέρας· και αντ' αυτού ανέβηκαν άλλα τέσσερα περίβλεπτα κέρατα προς τους τέσσερις ανέμους τού ουρανού.

  15 Και όταν εγώ ο Δανιήλ είδα την όραση, και ζητούσα την έννοια, τότε, ξάφνου, στάθηκε μπροστά μου σαν θέα ανθρώπου·

  16 και άκουσα φωνή ανθρώπου στο μέσον τού Ουλαϊ, που έκραξε και είπε: Γαβριήλ, κάνε αυτό τον άνθρωπο να εννοήσει την όραση.

  19 Και είπε: Δες, εγώ θα σε κάνω να γνωρίσεις τι θα συμβεί στους έσχατους καιρούς τής οργής· επειδή, στον ορισμένο καιρό θα είναι το τέλος.

  20 Το κριάρι που είδες, που έχει δύο κέρατα, είναι οι βασιλιάδες τής Μηδίας και της Περσίας.

  21 Και ο τριχωτός τράγος είναι ο βασιλιάς τής Ελλάδας· και το μεγάλο κέρας, που είναι ανάμεσα στα μάτια του, αυτός είναι ο πρώτος βασιλιάς.

  22 Το ότι συντρίφτηκε, και ανέβηκαν τέσσερις αντ' αυτού, σημαίνει ότι τέσσερα βασίλεια θα σηκωθούν από το έθνος αυτό· όμως, όχι σύμφωνα με τη δική του δύναμη.


  ...................................


  α ) Ο τριχωτός τράγος είναι ο βασιλιάς τής Ελλάδας·

  β ) και το μεγάλο κέρας είναι ο Μεγας Αλεξανδρος

  γ ) Το κριάρι που έχει δύο κέρατα είναι οι βασιλιάδες τής Μηδίας και της Περσίας.

  δ ) Τα τέσσερα περίβλεπτα κέρατα ειναι τα τέσσερα βασίλεια μετα το θανατο το Μ. Αλεξανδρου :

  το βασίλειο της Αιγύπτου με τον Πτολεμαίο, της Συρίας με το Σέλευκο, της Μακεδονίας με τον Κάσσανδρο και της Θράκης με το Λυσίμαχο .

  ............................................

  Αν κάποιος αθετεί την προφητεία αυτη του Δανιήλ τον οποιο ο Ιησους Χριστος εχει αποδεχτεί ως Μεγάλο Προφήτη , τοτε απορρίπτει και τον ίδιο τον Κύριο μας .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ε Ξ Ο Χ Η ανάρτηση με βαθύτατα (ιστορικά και όχι μόνον) νοήματα! Α ν ε κ τ ί μ η τ η !
  Ευχαριστούμε θερμώς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!