Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Προκαλεί το «Ουράνιο Τόξο»: Είμαστε μακεδονική μειονότητα στη Β.Ελλάδα

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Η τεχνητή Μακεδονική μειονότητα που υπάρχει στη φαντασία των εβραίων και των κουδουνάτων σαν του Βοσκόπουλου και μερικών ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ βουλευτών (ΕΔΩ) είναι μια προσφορά του Πάκη (ΕΔΩ) μετά την εξαιρετική συνεργασία των κρυφο-εβραίων που δρουν στην Ελλάδα ως πολιτικοί ΕΔΩ αλλά και την συγκατάθεση του ''ελληνικού'' στρατού ΕΔΩ και ΕΔΩ.
Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα

Δεν πρόλαβε να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών 


και τα μέλη του «Ουράνιου Τόξου» άρχισαν τις προκλήσεις, επαναφέροντας τις φαντασιώσεις περί «εθνικής μακεδονικής μειονότητας στη Βόρεια Ελλάδα».
Με μία ειρωνική ανάρτησή του στο facebook, με την οποία μάς εύχεται στην... υγειά μας, ο επικεφαλής του σλαβόφωνου κόμματος με έδρα τη Φλώρινα Παύλος Βοσκόπουλος αναφέρει ότι «τα μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα και ειδικά στο κόμμα ΕΕΣ-ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ» είναι έτοιμα να βοηθήσουν την Ελλάδα στην «"ιδεολογική της μεταρρύθμιση σχετικά με τη σύγχρονη Ελληνική εθνική ταυτότητα"».

Όπως σημειώνει - στο ίδιο σκωπτικό πνεύμα, ο κ. Βοσκόπουλος, η βοήθεια αυτή μπορεί να παρασχεθεί και στους «Βορειοελλαδίτες συμπολίτες που θέλουν να επιθυμούν να δηλώνουν Έλληνες και Μακεδόνες με ελληνική εθνική συνείδηση… Αυτοί Έλληνες-Μακεδόνες αν το επιθυμούν, (στο εξωτερικό είναι απλά Έλληνες), εμείς Μακεδόνες-Μακεδόνες ως μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα…».

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Βοσκόπουλου έχει ως εξής:
“Και μετά την επικύρωση της Συμφωνίας στην Ελληνική Βουλή και το ανάλογο Νατοϊκό Πρωτόκολλο ώστε η γειτονική χώρα θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ σύντομα…» σφραγίδα» σταθεροποίησης της χώρας στη περιοχή… Εμείς τα μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα και ειδικά στο κόμμα ΕΕΣ-ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, είμαστε ανοιχτοί και με καλή διάθεση να βοηθήσουμε τη χώρα μας την Ελλάδα να κάνει την ιδεολογική της μεταρρύθμιση σχετικά με τη σύγχρονη Ελληνική εθνική ταυτότητα. Ακόμη και τους Βορειοελλαδίτες συμπολίτες που θέλουν να επιθυμούν να δηλώνουν Έλληνες και Μακεδόνες με ελληνική εθνική συνείδηση, είμαστε ικανοί και αυτούς να τους βοηθήσουμε να προβληματιστούν για το εθνικό τους (μας) αφήγημα-Ευαγγέλιο που χρόνια ακούνε…Αυτοί Έλληνες-Μακεδόνες αν το επιθυμούν, (στο εξωτερικό είναι απλά Έλληνες), εμείς Μακεδόνες-Μακεδόνες ως μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα. Όλοι βέβαια Έλληνες πολίτες. Όπως λέμε Καρέτα-Καρέτα, επίσης ως τελευταίοι των Μοϊκανών και «Τοξότες» ταυτόχρονα, ενεργά βοηθάμε την Ελλάδα να απαλλαγεί από τα εθνικά της κόμπλεξ μεταξύ αυτών το Μακεδονικό. Со здравје…Με τις υγείας σας”. 


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!