Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ο ''άσπρος σίφουνας'' Αποστολάκης. αυτός που πρόδωσε τη Μακεδονία, δηλώνει ότι θα προστατεύσει το Αιγαίο απο τούς Τούρκους..... Ησυχάσατε;

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   Για τον ''άσπρο σίφουνα'' Αποστολάκη να δείτε ΕΔΩ. Στο παρακάτω άρθρο θα δείτε τι ωραία που υπερασπίζεται τον μειοδότη, πάτρωνα και μέντορα του Πάνο (Συγ)Καμμένο! Κολιός και κολιός απ'το ίδιο βαρέλι βλέπετε...


Ο υπ. Αμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης προσέρχεται στο πρώτο του υπουργικό συμβούλιο -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Ο υπ. Αμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης προσέρχεται στο πρώτο του υπουργικό συμβούλιο -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ


«Τα εναέρια, θαλάσσια και χερσαία σύνορα της χώρας προστατεύονται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και 365 μέρες το χρόνο και οποίος τα αμφισβητήσει, θα λάβει άμεσα συντριπτική απάντηση» δήλωσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης, στην πρώτη του παρουσία στη βουλή ως Υπουργός Άμυνας.
Ο κ. Αποστολάκης πρόσθεσε ακόμα ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και χρειάζεται ενότητα και εθνική συνεννόηση. Ωστόσο η τοποθέτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Σταμάτη -στην ερώτηση του οποίου απάντησε ο κ. Αποστολάκης -ήταν σε εντελώς διαφορετικό κλίμα.

Σταμάτης: Ξέρω για τις σχέσεις σου με τον Καμμένο
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ρωτώντας για τις διελεύσεις αεροσκαφών την ημέρα παράδοσης παραλαβής του υπουργείου άμυνας εξαπέλυσε σφόδρα πυρά κατά του Υπουργού Αμυνας λέγοντας που γνωρίζει την σχέση του με τον κ. Καμμένο και γνωρίζει και τον τρόπο με τον οποίο έγινε υπουργός Αμυνας. Οπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταμάτης: «Εδώ πληροφορηθήκαμε ότι θα γίνετε Υπουργός από δημοσίευμα ενός φιλικού site προς την Κυβέρνηση δέκα μέρες πριν γίνετε. Μας είπαν και πού έγινε η συνάντηση και τι συζητήθηκε. Αυτά τα ξέρουμε. Δεν μας αφορούν αυτά».
Ο κ. Σταμάτης τον ρώτησε ακόμα με ποια ιδιότητα ο Πάνος Καμμένος πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τα Ιμια και πόσο στοίχισαν οι πτήσεις των αεροσκαφών την ημέρα της παράδοσης του υπουργείου Αμυνας.

Αποστολάκης: Ο Καμμένος έχει άδεια πιλότου ελικοπτέρου
Ο υπουργός Αμυνας στη δική του απάντηση τόνισε πως στις τελετές που γίνονται στις ένοπλες δυνάμεις τιμώνται πάντα και τα δύο πρόσωπα, δηλαδή και ο τέως και ο νυν υπουργός και πως ότι οι πτήσεις των μαχητικών αεροσκαφών κράτησαν λίγα λεπτά και ήταν στο πλαίσιο εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Όπως είπε χαρακτηριστικά «τελετές γίνονται και θα γίνονται και στο μέλλον, διαρκεί αιώνες αυτή η παράδοση, προβλέπεται η διέλευση αεροσκαφών σε τέτοιες τελετές το κόστος πτήσης δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της πολεμικής αεροπορίας γιατί ήταν προγραμματισμένη δραστηριότητα. Το κόστος πτήσης προβλέπεται σε απόρρητο έγγραφο, εφόσον θέλετε να λάβετε γνώση ελάτε στο υπουργείο να σας το πω, λόγω του απορρήτου του εγγράφου δεν μπορώ να το καταθέσω στη Βουλή».

Όσον αφορά την πτήση του Πάνου Καμμένου με στρατιωτικό ελικόπτερο στη θέση του συγκυβερνήτη ο κ. Αποστολάκης απάντησε ότι ο κ. Καμμένος έχει άδεια πιλότου ελικοπτέρου και έχει την δυνατότητα να πετάει με ελικόπτερο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!