Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ακόμα δεν είδατε τίποτα! Ετοιμάζουν αμυντική συνεργασία Ελλάδας – Β.Μακεδονίας! Αν είναι δυνατόν - ''Μάγειρας'' της ''συνεργασίας'' ο ''άσπρος σίφουνας'' Αποστο-Λάκης.... ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.....

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   Για τον ''άσπρο σίφουνα'' Αποστολάκη ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ να δείτε ΕΔΩ.

Μια προσφορά της συμμορίας των  κρυφο-εβραίων   ''κιπά-δων''  ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ οι οποίοι συνεργάζονται για τα σχέδια του Ισραήλ (ΕΔΩ) και με την συμβολή και ανοχή του ''ελληνικού'' στρατού ΕΔΩ. Και όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν ενημερώνονται (ΕΔΩ) και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλοι οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι μια παρέα (ΕΔΩ), υπηρετούν το ίδιο αφεντικό και τα σχέδια του. Δείτε ΕΔΩ και την απροκάλυπτη ομολογία των αμερικανών για την εκδούλευση και τις πολύτιμες υπηρεσίες του τουρκοεβραίου Axel Cipra και των υπολοίπων υπόδουλων μειοδοτών... Όλους τους εβραιοπροσκυνημένους θα τούς βρείτε ΕΔΩ

Όλες τις επιθέσεις που με συγκεκριμένους σχεδιασμούς δέχεται η χώρα από τους σιωνιστές και τις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες τους, σας τις έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ, για να καταλάβετε πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος, που εφαρμόζουν.

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ, αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ.
Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα
Αποτέλεσμα εικόνας για σκοπιανοσ και ελληνικοσ στρατοσ

  Κάτω ο ''άσπρος σίφουνας'' Αποστο-Λάκης με τον πάτρωνα του ΣυγΚαμμένο
 Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣΤι είπε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Αποστολάκης κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής Α/ΓΕΕΘΑ στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.
“Την παρούσα χρονική περίοδο, βιώνουμε ένα ασταθές περιφερειακό περιβάλλον, με εύθραυστες ισορροπίες στον εγγύς ζωτικό γεωπολιτικό χώρο. Ως εκ τούτου, συντάσσομαι απόλυτα με τις επιδιώξεις της πολιτικής ηγεσίας, ως αυτές εκφράστηκαν ρητά από τον κ. Πρωθυπουργό, ότι αποτελεί ύψιστη εθνική προτεραιότητα η ανάδειξη του ρόλου της Ελλάδας ως πυλώνας σταθερότητας και πάροχος ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων”.
Ο ΥΕΘΑ προγραμματίζει σύντομα ταξίδι στα Σκόπια με στόχο να προχωρήσει η αμυντική συνεργασία με την Αθήνα,όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Φυσικά αυτά και άλλα πολλά ακόμα θα δούμε, αφού βρήκαν έναν λαό απονευρωμένο που δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο, πέραν του αν θα πάρει επιδόματα.. Καλά μας κάνουν.
με πληροφορίες militaire

hellas-now

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!